2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خیانت کنه جدا میشید

201 بازدید | 34 پست

من از وقتی بچه دار شدم فکر میکنم دیگه تحت هیچ شرایطی حاضر ب جدایی نیستم چون میدونم اگه جدا شم بچم میره زیر دست نامادری و یا در ب در این خونه و اون خونه میشه کلآ بچه های طلاق خییلی سختی میکشن جتی تو بهترین حالت خیلی میترسم الانم خوندم ک ی بچه رو نامادریش ب قتل رسونده واقعآ مو ب تنم سیخ شد یا میگم اگه بمیرم چی بچم میخاد چیکار کنه واقعآ بعصیا چطور با وجود بچه سر مسایل جزئی خیلی راحت طلاق میگیرن خواهر شوهر خودم یکیش میگه فقط بچه اوردم ک شوهرم بذاره برم دانشگاه بد میگه هرجور خساب کردم دیدم نمیتونم باهاش بسازم طلاق گرفتم الانم بچه رو داده ب باباش ماهی ی بار میاره میبینش هر وقت باباش اجازه بدا میگم چرا شکایت نمیکنی میگه ولش کن ارامش بچه خراب میشه

عنوانو جواب میدم بله صدرصد بره با همون عفریته

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنمانقدری که روح خود زن آسیب میبینه که نمیتونهوقتی اون مرد بره پی یه زن دیگه و اصلا خونه نیاد چ ...

تصور اینکه ولش کنم بره اونم وقتی زندگیمو خراب کرده واقعا اتیشم میزنه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

فکر نکنمانقدری که روح خود زن آسیب میبینه که نمیتونهوقتی اون مرد بره پی یه زن دیگه و اصلا خونه نیاد چ ...

من میگم همونجوری ک ادم میتونه بدون ازدواج یکیو دوست داشته باشه رابطه داشته باشه میتونه بدون طلاق رسمی ام از یکی طلاق بگیره ینی دفتر زندگیو ببنده اما نذاره سایه ی زن دیکه رو بچش بیوفته حتی اگر هضانت بچه هم بگیری حتی اگه سالی ی بار بخاد باباشو ببینه خیلی سختش میشه

تصور اینکه ولش کنم بره اونم وقتی زندگیمو خراب کرده واقعا اتیشم میزنه

میفهمم نهایت اگررررر زن بتونه مهریه بگیره

وگرنه من از نزدیک دیدم مرده خیانت کار بود زنده بعد از چند سال تحمل دیگه طلاق گرفت تمام اموال آقا رو هم گرفت آقا رفت خونه مامانش و چند روز بعد طلاق رفت یکی دیگه صیغه کرد

مردا همینن

زن با توجه به قانون ایران هیچ کاری نمیتونه بکنه حتی با وجود قانون جدید دیگه مهریه هم نمیتونه بگیره فقط میره

اصلابچمم پیش خودم 17سال گذشته و بچمم یه روز نشونش ندادم فرار کردم از اون شهر و ادمها

چ خوب اره ادم اگه میخاد طلاقم بگیره اینجوری خوبه ولی اینکه بچه مدام در حال رفت و امد باشه سخته خیییلی بچه نابود میشه ی روز پیش مامان ی روز پیش بابا