2777
2789
عنوان

چقدر از زن های زن ستیز متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 81 پست

مردهم باید یکم مرد باشه تا سالار شه بعضی مردا مث مال من فقط اسم مرد و نر را یدک میکشن خرجشونم میدیم والا

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بزرگترین مشکل جامعه قانع کردن فرار مغزهایی ست که فکر میکنن حق با آنهاست ....🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موافق برابری نیستم زن باید حقوق انسانی اجتماعیش از مرد خیلی بالاتر باشه

چرا اونوقت؟همه چیز باید برابر باشه یاد اینایی افتادم ک میگن آدمای پسردوست مزخرفن ما عاشق دختریم بچه فقط دختر😂

حسادت از اینکه حق انتخاب نداشتن.

بله دیگه

وقتی میبینن خانمای دیگه از هر نظر بالاتر

سعی در کوبیدن افراد میکنن

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اعتقاد به چی؟

اعتقاد به برتر بودن مرد.

اعتقاد به محترم بودن مادرشوهر چون پسر زاییده

اعتقاد به حقوق بیشتر مرد

اعتقاد به بی اختیار بودن و بی حق بودن زن

یجور سوال میپرسی ک مثلامت نمیفهمیم چی داریم میگیم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
هردوتاش بذه چه زن ستیزی چه خروس جنگی بودن و دعوا الکی دشمنی و توهین به مردا و راه انداختن جنگ جنسیتی

میشه بپرسم منظورتون از جنگ جنسیتی چیه؟!

منم با توهین و جنسیت زدگی مخالفم و تعادل و برابری رو میپسندم

اما منظورتون از جنگ جنسیتی چیه؟اینه زن ها میجنگن تا حقشونو بگیرن و نزارن بهشون ظلم شه بده؟

انتخاب حق پوشش،سبک زندگیشون رو انتخاب کنن

الان دیگه حق انتخاب هست همه جور پوشش هست همه دیگه باید راضی باشن. کسی هم به کسی کار نداره الی یکی

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
دقیقا،کلا از نظرشون مرد خیانتکاره دست بزن داره پدوفایله تقصیر اینه خانوما کراپ میپوشن بیرون،وگرنه مر ...

والا دقیفا اینا همونایین که طرفدار متجاوزن نه قربانی،همونایی که وقتی یه زن آسیبی میبینه میگن حتما تقصیر حودش بوده

لباشش بد بوده

کمبود گذاشته بوده

کرم ریخته بوده

فلان و مرض

این خانما حسادت دارن به نوعی یا شرایطی دارن که باید تابع همون مرد سالاری باشن چون گزینه دیگه ای ندار ...

بله اینا همونایین ک وقتی خانم بهش تجاور میشه میگن حتما لباست ناحور بوده

وقتی خیانت میشه میگن حتما کم گذاشتی براش

ینی خیانت و تجاوز براشون اشکالی نداره

والا دقیفا اینا همونایین که طرفدار متجاوزن نه قربانی،همونایی که وقتی یه زن آسیبی میبینه میگن حتما تق ...

میگن زنا پررو کردن،یه طوری میگن تیپ کاباره ای منی که اروپام تیپ کاباره ای نمیبینم

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان