بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام مواد کیکو نیم ساعت قبل بیرون بزار مثل تخم مرغ و شیر که به دمای اتاق برسن فرتو روشن کن بعدچهار تا سفیده تخم مرغو انقدر بزن که وقتی ظرفو برگردوندی نریزه بزارش یخچال یک و نیم لیوان از این فرانسه ها دسته دارن شکر رو با چهار تا زرده تخم مرغ بزن تا رنگشون کرمی بشه روغن مایع نصف لیوان رو اضافه کن بعد یک لیوان شیر و یک سومه قاشق چایی خوری وانیل با همزن بزن تا بعد دولیوان آردو الک کن با یک قاشق سر پر پکینگ پودر و خیلی کم نمک درحد این که لای دوتا انگشتت باشه نمک بریز بعد با مواد کم کم مخلوط کن زیاد هم نزن بعد سفیده تخم مرغو آروم آروم اضافه کن ودورانی هم بزنبعد بریز تو قالبت که از قبل چرب و آرد پاشی شده بریز و بزارتو فر 180 درجه تا زمانی که بپزه وقتی کارد رومیکنی تو کیک نچسبه بهش بعد از پختن با هر چی دوست داری تزئین کن من سس شکلاتی درست میکنم یا موز و گردو تزئین میکنم 😊😊😊😊