2777
2789
عنوان

کسایی که آشپزی شون خوبه بیان😍😜

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست
نه عزیزم دیشب تا صبح بیمارستان بودیم اخرشم هیچ غلطی نکردن براش صبح بردیمش دکتر خودش گفت ویروس بدی گر ...

عزیزمممم 😞😞😞از این ویروس جدیدا گرفته الهییی بمیرم خیلی بده من گرفتم ۱طول کشید تا خوب شم 

خیلی بهش برس مایعات خیلی زیاد بده بهش

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
تخم مرغ رو اگه روغن نباشه یا روغنش کم باشه که بو میده سفیدش 😬😷

ای بابا این شوخی بود بابا یه کم طنز فکر کنین اخه🤗

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه دستورشو بگی منم خیلی دوست دارم کیک خوب بپزم

تمام مواد کیکو نیم ساعت قبل بیرون بزار  مثل تخم مرغ و شیر که به دمای اتاق برسن فرتو روشن کن بعدچهار تا سفیده تخم مرغو انقدر بزن که وقتی ظرفو برگردوندی نریزه بزارش یخچال یک و نیم لیوان از این فرانسه ها دسته دارن شکر رو با چهار تا زرده تخم مرغ بزن تا رنگشون کرمی بشه روغن مایع  نصف لیوان رو اضافه کن  بعد یک لیوان شیر و یک سومه قاشق چایی خوری وانیل با همزن بزن تا بعد دولیوان آردو الک کن با یک قاشق سر پر پکینگ پودر و خیلی کم نمک درحد این که لای دوتا انگشتت باشه نمک بریز بعد با مواد کم کم مخلوط کن زیاد هم نزن بعد سفیده تخم مرغو  آروم آروم اضافه کن ودورانی هم بزنبعد بریز تو قالبت که از قبل چرب و آرد پاشی شده بریز و بزارتو فر 180 درجه تا زمانی که بپزه وقتی کارد رومیکنی تو کیک نچسبه بهش بعد از پختن با هر چی دوست داری تزئین کن من سس شکلاتی درست میکنم یا موز و گردو تزئین میکنم 😊😊😊😊

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
جدییی؟ اگه لینک کانالشو دارین بزارین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1641107/پنکیک-ساده-و-شکلاتی-ماریا-ماریا

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
عزیزمممم 😞😞😞از این ویروس جدیدا گرفته الهییی بمیرم خیلی بده من گرفتم ۱طول کشید تا خوب شم  خی ...

خدا نکنه عزیزم فدات بشم چشم اره همین ویروس لامصبه بچم هلاک شده از تب و مریضی خودمم دارم از خستگی بی خوابی میمیرم دعا کن براش  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
خدا نکنه عزیزم فدات بشم چشم اره همین ویروس لامصبه بچم هلاک شده از تب و مریضی خودمم دارم از خستگی بی ...

😢😢😢ایشالا زودترخوب میشه عزیزم 

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...