2777
2789
عنوان

کسایی که آشپزی شون خوبه بیان😍😜

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست
کیکامو همه دوست دارن با سوپ ورمیشل 

عزیزم میشه دستورشو بگی

منم خیلی دوست دارم کیک خوب بپزم

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلی . من از این چاشنی ها استفاده میکنم خیلیا خوششون اومده : دارچین +تخم آسیاب شده گشنیز+زعفران ...

برای چه غذایی؟

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

خب من خیلی غذاها بلدم. چی میخوای شما عزیزدلم؟

پدرشوهر من از مرغ بدش میاد. ولی اون دفعه ی جور درست کردم با لذت خورد. روشش رو به شما هم میگم دوست داشتی امتحان گلم.

مرغ رو کبابی خورد کن. بهش یک قاشق سس مایونز+یک قاشق رب+پیاز خورد شده+کمی آبلیمو+نمک و فلفل و هر ادویه که دوست دارید مث فلفل قرمز و..+ کمی زعفران در صورت تمایل اضافه کن. بزار چند ساعت تو یخچال بمونه. من خودم معمولا از روز قبل میزارم یخچال که حسابی مواد به خوردش بره. بعد کل مواد رو داخل کره یا روغن(ترجیحا کره)سرخش کن. خیلی خوش طعم میشه

بهار خوب شد پسرت؟؟

نه عزیزم دیشب تا صبح بیمارستان بودیم اخرشم هیچ غلطی نکردن براش صبح بردیمش دکتر خودش گفت ویروس بدی گرفته   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین