2777
2789
عنوان

حرف هایی که اینجا میزنید کارما داره

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 42 پست
براش تلاش کنن خب چرا میان سایت ک از هدفشون دور شن

اول از همه:

هرکسی که تلاش میکنه؛الزاما موفق نمیشه

موفقیت پارامترهای مختلفی داره

یکی شرایط مالی مناسب نداره که کتاب و جزوه و... بخره

یکی شرایط مطالعه مناسب نداره...مثلا میز و صندلی خوب یا حتی خونه آرام نیست و نمیتونه بره سالن مطالعه

یکی مجبوره کلی کارِخونه انجام بده و وقت نداره و...

به هردلیلی موفق نمیشن

اینجا میان خودشون رو جای شخصیت آرزوهاشون جا میزنن و کیف میکنن

من هرگز دلم نمیخواست دل کسی رو بشکنم حتی یک آدم مثل شما رو اما متاسفانه بایدبگم شما داری در آرزوی پز ...

منم نمیخوام دلتو بشکنم

ولی حتی عرضه نداشتی بری تقلب کنی بیای جواب فیک بدی😔

شما یه جلبک دریایی هستی

که مغز خر بهش پیوند زدن

تسلیت میگم خرجلبک نازنین💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هرگز دلم نمیخواست دل کسی رو بشکنم حتی یک آدم مثل شما رو اما متاسفانه بایدبگم شما داری در آرزوی پز ...

به چیه ۱۷ ساله که دوتا بچه داره و تو ۱۳ سالگی شوهرش دادنو میخواد بچه سومی هم بیاره حسادت کنیم اخه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اسی جان من تاپیک قبلیت رو خوندم اما کامنتی نذاشتم

اما عزیزم دیگه وقتی اسکرین شات یه تاپیکت که گفتی خودت دندانپزشکی ازادی و دوستت پزشکی دولتی رو کاربرها گذاشتن دیگه بیخیال کارما و این حرفا بشو

قبول کن تناقض تو کلام خودت باعث این حرفها شده

اسی جان من تاپیک قبلیت رو خوندم اما کامنتی نذاشتماما عزیزم دیگه وقتی اسکرین شات یه تاپیکت که گفتی خو ...

عزیزم بعضی تاپیک هام فیکه ولی قبلی واقعی بود به خدا قسم راست میگم

منم نمیخوام دلتو بشکنم ولی حتی عرضه نداشتی بری تقلب کنی بیای جواب فیک بدی😔شما یه جلبک دریایی هستی ک ...

من سکوت میکنم و در دنیای واقعی افرادی مثل تو در طبقه اجتماعی ما نیستن که باهاشون هم کلام بشم و این همه دریدگی و سلیطگی رو واقعا بلد نیستم

فقط واگذارت میکنم به کارما

من سکوت میکنم و در دنیای واقعی افرادی مثل تو در طبقه اجتماعی ما نیستن که باهاشون هم کلام بشم و این ه ...

منم واگذارت میکنم به کارما چون برات تایپ کرده بودم

دلمو شکستی کارما جوابتو میده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️