a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1714 عنوان غذاهایی که بسیاااااااار خونساز هستند🫀🩸 225 بازدید | 26 پست اردهشیرهعسلکنجدخرمانخودگوشت گوسفندیعدس و گوشت گوساله هم خونساز هستند اما خون پاک و صافی تولید نمیکنن.سلامت باشید🌹🩸 توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. دیروز | 18:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9522 یعنی چی خون پاک و صاف تولید نمیکنن؟؟ یجوری میرم انگار از اول نبودم
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9522 لطفاً برای حافظه ضعیف هم بگید چی خوبه حافظم بشدت ضعیف شده با اینکه سنمم کمه یجوری میرم انگار از اول نبودم
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1714 یعنی چی خون پاک و صاف تولید نمیکنن؟؟ تو طب سنتی بهش میگن خون سوداویهمون خونی که تو سیاهرگ ها جاریه توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1714 اناررررر صاف کننده است نه خونساز توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9522 تو طب سنتی بهش میگن خون سوداویهمون خونی که تو سیاهرگ ها جاریه من غلبه سودا دارم،نخورم عدس؟میشه بگید چیکار کنم بهتره یجوری میرم انگار از اول نبودم
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1714 لطفاً برای حافظه ضعیف هم بگید چی خوبه حافظم بشدت ضعیف شده با اینکه سنمم کمه کندر خوبهولی افراط نکنید ضرر دارههر صبح دو ساعت بجوید توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
mnbvcxzn عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 859 لطفاً برای حافظه ضعیف هم بگید چی خوبه حافظم بشدت ضعیف شده با اینکه سنمم کمه گلپر واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1714 من غلبه سودا دارم،نخورم عدس؟میشه بگید چیکار کنم بهتره بله عدس نخوریدسودابر بخوریداین چیزایی که نوشتم همشون خیلی خیلی بدرد شما میخورن توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9522 کندر خوبهولی افراط نکنید ضرر دارههر صبح دو ساعت بجوید دیگه چی خوبه میشه بیشتر راهنماییم کنید🙏🏻 یجوری میرم انگار از اول نبودم
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9522 بله عدس نخوریدسودابر بخوریداین چیزایی که نوشتم همشون خیلی خیلی بدرد شما میخورن غلبه سودا باعث کاهش حافظه هم میشه؟ببخشید میشه بگید دیگه چیکار خوبه بکنم یجوری میرم انگار از اول نبودم