a_sss_a مدیر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 عنوان غذاهایی که بسیاااااااار خونساز هستند🫀🩸 | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست اردهشیرهعسلکنجدخرمانخودگوشت گوسفندیعدس و گوشت گوساله هم خونساز هستند اما خون پاک و صافی تولید نمیکنن.سلامت باشید🌹🩸 توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود. دیروز | 18:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 دیگه چی خوبه میشه بیشتر راهنماییم کنید🙏🏻 برای حافظه؟خب همین کندر خوبهدیگه بنظرم افراط نکنیدترشیجات رو کمتر کنید...کامل قطع نکنید توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7237 بله عدس نخوریدسودابر بخوریداین چیزایی که نوشتم همشون خیلی خیلی بدرد شما میخورن خب دوست عزیز چندتاسودابر. بگو لطفا و نحوه استفادش.تورو خدا قسطی حرف نزن کامل بگو
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 غلبه سودا باعث کاهش حافظه هم میشه؟ببخشید میشه بگید دیگه چیکار خوبه بکنم بله غلبه سودا خیلی باعث ضعف حافظه میشهعطر طبیعی خیلیییییییییی برای حافظه خوبیعطر طبیعی بدون الکلیه سایتی دارم پر عطر بی الکله...خیلی عالیه توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 خب دوست عزیز چندتاسودابر. بگو لطفا و نحوه استفادش.تورو خدا قسطی حرف نزن کامل بگو خب همه اینایی که نوشتم سودا برناصلا هرچی گرم و تر باشه ضد سوداست توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9524 برای حافظه؟خب همین کندر خوبهدیگه بنظرم افراط نکنیدترشیجات رو کمتر کنید...کامل قطع نکنید اصلا ترشی نمیخورم ولی تاثیری هم نداره انگار یجوری میرم انگار از اول نبودم
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9524 بله غلبه سودا خیلی باعث ضعف حافظه میشهعطر طبیعی خیلیییییییییی برای حافظه خوبیعطر طبیعی بدون الکلیه س ... میشه لطف کنیدگلاب چی؟چهروغن هایی خوبه استفاده کنم؟چجوری باید استفاده کنم یجوری میرم انگار از اول نبودم
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 میشه لطف کنیدگلاب چی؟چهروغن هایی خوبه استفاده کنم؟چجوری باید استفاده کنم گلاب عالیهسایت ارگانیک شو...عطراش طبیعی و عالین توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9524 گلاب عالیهسایت ارگانیک شو...عطراش طبیعی و عالین گلاب صنعتی یا دوآتیشه؟چجوری مصرف کنم یجوری میرم انگار از اول نبودم
mnbvcxzn عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 859 چجوری مصرف کنم بپاچ رو انار بخور واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 گلاب صنعتی یا دوآتیشه؟چجوری مصرف کنم خب گلاب طبیعی باشه بهترهروزی یه استکانولی این درمان اصلی نیستتوی پیام های قبلی نوشتم چی بخوریداصلا همین مواردی که توی تاپیک نوشتم رو میل کنید هم خوبه ها...فقط درمان سودا یکم زمان بره...باید استمرار داشته باشید توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9524 خب گلاب طبیعی باشه بهترهروزی یه استکانولی این درمان اصلی نیستتوی پیام های قبلی نوشتم چی بخوریداصلا ه ... چند وقت طول میکشه تقریبا تا درمان شه یجوری میرم انگار از اول نبودم
a_sss_a مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1721 چند وقت طول میکشه تقریبا تا درمان شه حد اقل چهل روز توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.