2777
2789
عنوان

برای زندگی بعد طلاق دومم چه پیشنهادی دارین 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 60 پست
چون شوهرم خواهان طلاق بود اگر خودش درخواست میداد باید کل مهریه منو میداد خیلی بهش لطف کردم به همین ق ...

چیزیم ب نامش داشت چون میگن چیزی ب نامشون نباشه سالی ی سکه که اونم شاید بدن شاید ندن منم الان خونه پدرمم ولی هیچ ب نامش نداره شوهرم

اصلا دیگه ازدواج نکن ..عمه ی من چهار بار ازدواج کرد و طلاق گرفت

برو باشگاه

یه شغلی پیدا کن حتی منشی دکتر

برای خودت دوست پیدا کن

اگه بتونی به ماشین بخری که عالیه

برای تغییر زندگیت به سمت بهتر شدن هیچ وقت دیر نیست🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا دیگه ازدواج نکن ..عمه ی من چهار بار ازدواج کرد و طلاق گرفت برو باشگاه یه شغلی پیدا کن حتی منشی ...

نه دیگه نمیتونم به هیچ مردی اعتماد کنم خیلی عذاب کشیدم

چیزیم ب نامش داشت چون میگن چیزی ب نامشون نباشه سالی ی سکه که اونم شاید بدن شاید ندن منم الان خونه پ ...

اره کارمند بانکه خونه ماشین داره مهرمو اجرا بزارم دیگه نمیتونه از کارش وام برداره

اره کارمند بانکه خونه ماشین داره مهرمو اجرا بزارم دیگه نمیتونه از کارش وام برداره

بنظرتون منی که شوهرم هیچ نداره میتونه مهریه بهم نده؟

ماشینشو زد ب نام برادرش خونه هم بنام پدرشه ماشینم از وام ازدواج من خرید 🥲

سرکاره بیمه هم هست ولی کارش موندگارنیست شاید پنج شیش سال باشه

مگر از حقوقش کسری بزنی کارت سخته من شوهرم کارمند بانکه بخاطر وام هایی که میگیره دستش گیر بود

شوهرت طلاق میخواد یا خودت توافقی تموم کنید بهتره چندساله ازدواج کردی چندسالته

والا دعوا کردیم از خونه انداختم بیرون بعد خانوادش گفتن طلاقش میدیم ب پدربزرگم گفتن الانم سه هفتست هیچ خبری ازشون نشد منم باهمون لباسا تنم اومدم خونه پدرم

والا دعوا کردیم از خونه انداختم بیرون بعد خانوادش گفتن طلاقش میدیم ب پدربزرگم گفتن الانم سه هفتست ه ...

خب باید پلیس خبر میکردی صورت جلسه میزد الانم چرا نشستی برو درخواست نفقه بده زودتر بعد فکر مهریه کن من شوهر نامردم بیرونم نکرد اما گفت برو نفقه میدم