2777
2789
عنوان

برای زندگی بعد طلاق دومم چه پیشنهادی دارین 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 60 پست
خب باید پلیس خبر میکردی صورت جلسه میزد الانم چرا نشستی برو درخواست نفقه بده زودتر بعد فکر مهریه کن م ...

اره اشتباه کردم

خیلی از طلاق میترسم میگم یکم دیگه صبر کنم شاید اومد دنبالم

اگه درخواست نفقه کردم نمیگه خودش از خونه زد بیرون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اشتباه کردم خیلی از طلاق میترسم میگم یکم دیگه صبر کنم شاید اومد دنبالماگه درخواست نفقه کردم نمیگ ...

نه فوقش میگه زنم رو دوست دارم توام برگرد اگر میخوای ادامه بدی من طلاق دومم هست و میگم جایی که نخوانت خودتو کوچیک نکن حالا باز خودت میدونی

نه فوقش میگه زنم رو دوست دارم توام برگرد اگر میخوای ادامه بدی من طلاق دومم هست و میگم جایی که نخوانت ...

یعنی از الان برم دوره نفقه بهم میدن ممکنه بگه خودش خونه روترک کرد و بهم نفقه تعلق نگیره؟

یعنی از الان برم دوره نفقه بهم میدن ممکنه بگه خودش خونه روترک کرد و بهم نفقه تعلق نگیره؟

بله حتما اقدام کن خودش مجبور میشه یا بیاد دنبالت یا پول بده ماهانه فوقش بگه زنم رفته باز باید بیاد دنبالت

پدرم پشتمه ولی وضع مالیش خوب نیست و تو یه روستا زندگی میکنیم از این میتریم رفتم دوره کارا داد گاه با ...

بهت حق میدم منم خیلی میترسم اما باید روبه رو بشیم هرچی خیره انشالا

دیگه نمیتونم اعتماد کنم باور کن منو تو خودم کشتن

حق داری من به جز این یه نامزدی بهم خورده هم داشتم دارم نابود میشم نه خواب دارم نه خوراک همش میگم چرا تو این سن باید این همه تجربه های تلخی داشته باشم خیلی ادم ضعیفیم و بعد از این عمرا بتونم دزدواج کنم...

حق داری من به جز این یه نامزدی بهم خورده هم داشتم دارم نابود میشم نه خواب دارم نه خوراک همش میگم چر ...

درکت میکنم باید دید خدا برامون چی خواسته که تو سن کم این همه تجربه های تلخ رو پیش رو داشتیم...

سعی کن روی خودت کار کنی اگر طعنه زدی چون این چیزا کارما داره بخصوص برای منی که دلم شکسته

من قصد طعنه نداشتم از بعد روانی گفتم تو که دوبار تجربه ناموفق داشتی سخته سومی

اگه نوع گفتم باعث این برداشت شده ببخشید حلال کن