2777
2789
عنوان

حس میکنم خواستگارم معتاده

81 بازدید | 9 پست

توی شغلش موفقه و ثروتمنده و افکار و عقایدشو دوس دارم

ولی بسیار لاغره و چشماش قرمزه

خودش میگه تست میدم

میترسم زودتر ترک کرده باشع

چطوری بفهمم؟یه دندونش افتاده چشماشم قرمزه.....شغلش خیلی شب بیداری داره...میگه مال اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تنها راهش این یهو تو یه ساعتی که اصلا انتظار نداره تست گرفته بشه ازش ، بهت پیشنهاد میدم حتی شما وقت قبلی بگیر ولی بهش چیزی نگو 10 دقیقه قبلش بهش بگو برات وقت گرفتم برای تست اعتیاد یادم رفت بهت بگم بعد هر جا رفت برو دنبالش مطمئن شی تو اون فرصت چیزی مصرف نکنه

پس یه کاری کن یه روز که بیرون رفتید برای گردش یهو ببر تست اعتیاد اونم دقیقا تو جایی باش که نتونه چیز ...

اینها یه دارویی هست استفاده می کنند و تو تست نشون نمی ده.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اینها یه دارویی هست استفاده می کنند و تو تست نشون نمی ده.

اون زمانی که از قبل بدونه قرار بر ه برای تست اعتیاد اگه اسی وقت بگیره و دقیقه ی نود بهش بگه و حتی ازش جدا نشه که بر ه به بهانه ی سرویس بهداشتی یا گشنه بودن به مغازه های نزدیک و.... عمرا بتونه قسر در بر ه فقط باید اسی حواسش شش دونگ بهش باشه

از ۲ شهر متفاوتیم

استارتر معمولا ادم های معتاد از یه جای دیگه می رن زن می گیرند که کسی اونها رو نشناسه و ندونند چی به چی هست!

تو شهر خودشون بالاخره کلی خبردار هستند که کجا چه خبره!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

از ۲ شهر متفاوتیم

مهم نیست یه روز که قرار میزانی بیاد به دیدنت سریع یه وقت بگیر ولیییییی خودش نباید متوجه بشه اصلا مخصوصا که از دو شهر متفاوت هستی اگه مصرف کننده باشه صد در صد اون روز قبل دیدنت مصرف می کنه زرنگ باشی می تونی کاری انجام بدی قبل تست چیزی مصرف نکنه دقت کن حتی ابلیمو من شنیدم یا یه قرص هست و.... حتی نزار اب بخوره