2777
2789

اگه میتونید شیرینی و میوه بخرید و کسی رو دارید که برید خونش قدر زندگیتونو بدونید

همه اینا واسه ماها که نه پول داریم نه کسی رو ، شده ارزو💔

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امسال اصلاا ذوق یلدا رو ندارم حتی برنامه ریزی نکردم ک چه دسری بپزم و چی بپوشم

ت این وضعیت مملکت و بدبختی دلم نمیاد شادی کنم🙃

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

خودت تو خونه

یه چیزایی درست کن کیک و دسر و کدو

یه ظرف میوه اندازه خودتون بچین

یکم تخمه و دوتا دونه انار دون کن

یه غذای گرمم درست کن

فکر نمیکنم اونقدری هزینه داشته داشته باشه

امسال اصلاا ذوق یلدا رو ندارم حتی برنامه ریزی نکردم ک چه دسری بپزم و چی بپوشمت این وضعیت مملکت و بدب ...

باز همینکه داری ولی حوصله نداری جای شکرش باقیه گاهی شرایطش باشه حوصلشم میاد اگر بچه داری بخاطره بچه ت اینکارو بکن عزیزم ❤️ هرکاری کنیم چه غصه بخوریم چه نخوریم وضعیت مملکت درست بشو نیست 😔

خداروشکر میکنم به خاطر اینکه انرژی مثبت جذب کنم وگرنه اوضاع مالی چنگی به دل نمیزنه نمیخوام مدام توی ذهنم حرفای منفی بزنم همینجوری حالم بده همش میگم بیخیال حالا مگه شب یلدا چی هس که به خاطرش غصه بخورم

خودت تو خونه یه چیزایی درست کن کیک و دسر و کدویه ظرف میوه اندازه خودتون بچینیکم تخمه و دوتا دونه انا ...

تخمه هم گرونه مواد غذایی ندارم فعلا فقط برنج و سیب زمینی دارم😁😐 انشاالله تااون موقع چیزایی بتونیم بخریم شیرینی و کیک هم پول میخواد واقعا گرونه چجور میگی هزینه نداره