2777
2789
چند سال کار کنه میتونه ماشین بخره اخه

نمیدونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چطوری عزت نفس بدم

گفتم که کار دادن بهش یه نوع عزت دادنه

وقتی حرف می زنه اگه کاری داری بذار کنار گوشی رو بذار کنار جدی گوش کن

یا زیاد ازش نظر بخواین

بگو می خوایم این کارو شروع کنیم

نظر تو چیه؟ بنظرت سود داره یا ضرر چرا؟ تجربه ات چیه..

طوری رفتار کنین حس کنه واقعا مفید واسه اطرافیانش...

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس بره دیگه مشاوره لازم نیست ؟

تقریبا میشه گفت نه چون اونجا همه همدرد هاش هستن کاملا درکش میکنن واون مشارکت هایی توجمعشون میکنه خیلی برای عزت نفس واعتماد به نفسش خوبه اونجا میبینه اگه ادامه بده چقد بیچاره ترمیشه چون همه از تجربه هاشون میگن به نظرم تنها شرط پاکیش شرکت مرتب تو کلاساست یکی از آشناهام چندسال صنعتی مصرف میکرد زندگیش تا مرز نابودی رفت خانوادش به زور بردنش کمپ خداروشکر ۵ساله پاکه اما با وجود تایم کاری زیادش مرتب کلاس شرکت میکنه کلا زاویه دیدش به دنیا عوض شده کلی اخلاق ورفتارش خوب شده

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍