2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اینجور آدما🤢

110 بازدید | 18 پست

یه همکلاسی دارم کلا باهاش ارتباط ندارم یعنی حرف نمیزنم کلا باهاش بعد این هرچی که پروفایل میزارم یا مثلا بیو میزارم یا سلیقمو مسخره میکنه همش از خودش یچیزایی درمیاره میگه این اینطوریه فلانه و نمیدونم چی اصلا چیزایی که راجبم میگه رو من تو کل عمرم نشنیدم همش جلو بقیه مسخرم میکنه یا همش راجبم حرف میزنه باورتون میشه ولی من جوابشو نمیدم بعد تو کلاس همینجوری زل میزنه بهم با حقارت نگام میکنه

خدا شفاش بده واقعا این چشه بنظرتون؟😂😐

حسودن

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسودی وقتی یکی نسبت به آدمی یا موضوعی زیادی گارد داره و سعی داره تخریبش کنه فقط و فقط از حسادت میاد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه بار دیگه اینجوری کرد این کار بکن

بهش از پایین به بالا نگاه کن جوری که ببینه بعدش پوزخند بزن😁

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من یه همکلاسی دقیقا این شکلی داشتم ، تازه این که شما میگید خوبه دختر بود این همکلاسی من پسر بود و از ...

من واقعا روم نمیشه باهاش بحث کنم حوصلشو ندارم آخه یعنی من چکارش کردم که اینکارارو میکنه اصلا درک نمیکنم

عالیه ممنون حتما همینکارو میکنم🤣❤️

تگم کن بگوو دیگه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️