2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رفتم لیزر سفید شد و یک بار هم رفتم کربوکسی تراپی

من تا الان یه جلسه لیزر رو رفتم یه روز در میان دارم زینک استفاده میکنم برای سفید شدن ، اشکالی نداره تو زمان لیزر از زینک دارم استفاده میکنم؟

هزینه کربوکسی چقدر شد عزیزم دائمیه؟

عزیزم باید بدنت رو بشناسی من چندتا کار رو با هم انجام دادم البته بعد از کلی کرم و کربن تراپی که جواب نداد اصلا همیشه تاپ میپوشیدم بیخیال بقیه شدم میزاشتم هوا بخور ژیلت رو کلا گذاشتم کنار با مام به جای مام زاج میزدم هم عرق نمیکرد هم بو نمیداد زردچوبه اصل و عسل و روغن زیتون رو با هم مخلوط کردم به کل بدنم هفته دو بار میزدم الانم تمام بدنم یه دست و یه رنگ شده حتا زیر بغلم

من تا الان یه جلسه لیزر رو رفتم یه روز در میان دارم زینک استفاده میکنم برای سفید شدن ، اشکالی نداره ...

عزیزم من شنیدم زینک رو نباید زد به زیربغل و مضره چون مانع تعریق میشه اینو حتما بپرس

دورهاش ۷ الی ۱۰ جلسهست

من دوستل پیش هر جلسه رو ۵۰۰ میدادم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم باید بدنت رو بشناسی من چندتا کار رو با هم انجام دادم البته بعد از کلی کرم و کربن تراپی که جواب ...

مرسی قشنگم ، من میتونم استفاده کنم ؟ لیزر میرم

مرسی قشنگم ، من میتونم استفاده کنم ؟ لیزر میرم

اره عزیزم زاج که کلا ضد تعریق بعد لیزر با یه روز بعدش بزن اون زردچوبه هم واقعا پوستت رو درست میکنه یکم باید صبور باشی این تیرگیا وقت میبره تا بره