2777
2789

من مستاجرم واقعا الان دستم تنگه خداتومن قسط دارم

ما چون پدرم فوت شد اومدیم با مامانم زندگی کنیم یکم خودمون و جمع کنیم

دیروز مامانم شهرستان بود

ما رفتیم فرودگاه دنبالش بارش سنگین بود با شوهرم رفتیم داخل کمک کنیم همون موقع ماشین و جرثقیل برد

دو میلیون خرجش شد

شوهرم باید این ماه گوشی بخره گوشیش سوخت میخواستم پیش قسط بدم دو میلیون رفت

مامانم گفت بذار من بدم شوهرم گفت نه

مامانم گفت خوب یک تومنش و بده

گفتم مامان شما بده من سرماه بهت میدم

به خدا دستم تنگه زندگیم رو هواست

و الا زندگیم میزون بود نمیگرفتم

اینم بگم شوهرم گفت نه اصلا من خودم گرفتم

بعد اینکه مامانم برای پسراش بی نهایت خرج میکنه تازه اونا پولدارن

اینجا گفتن ما بودیم نمیگرفتیم

چه اشکال داره خوب

بعداینکه من پیش مامانمم ولی کل خرج خونه رو خودمون میدیم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقصر مادرت نیست باهاش هم زندگی میکنید امیدوارم قضاوت نباشه ولی یکم حس طلبکار بودن ازت گرفتم

ازش میتونی قرض بگیری ولی بعدا بهش بدی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اره من باشم میدم

ولی به احتمال قوی مادرت نمیده اخرشم

منم برام پیش اومده یه مسیری که میخوام برم مثلا پیاده

مادرم اومده گفته منم میام

هنو راه نیوفتاده هی غر من کمرم من پام

مجبور شدم دربست بگیرم هزینه بدم

سر تهران رفتن من با مترو راحت میرم میام مثلا

ولی مامانم میاد یکسره میگه مترو نه راحت نیستم فلان

چقدر پول کرایه و دربست و اسنپ میوفته گردنم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خدا تومن اجاره ای که نمی دین هم در نظر بگیر

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.