2777
2789

کلاس حضوری نمیتونم برم

کلاس دوره چی خوبه؟ یا خودخوان بهتره؟

باید چقدر زمان گذاشت در روز که در عرض دوسال یه تغییر خوبی بکنم؟

اینکه چندسال بعد به این فکر کنی که شروع نکردی خجالت داره نه که الان بلد نیستی عزیزم

کلاس برو واقعا کلاس برای زبان چیز دیگه ایه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید با برنامه بخونی حداقل روزی دو ساعت هر چهارتا مهارت رو تقویت کنید. خودت هم میتونی خودخوان بخونی آنلاین هم میتونی کلاس بری ولی اگر کلاس هم بری بیشتر باید خودت بخونی

لرنوآ خوبه؟

شنیدم اسمشو

ولی اگر میتونی موسسه معتبر حضوری برو

مثل کانون مثل سفیر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

باید با برنامه بخونی حداقل روزی دو ساعت هر چهارتا مهارت رو تقویت کنید. خودت هم میتونی خودخوان بخونی ...

روزی دوساعت خیلی اراده میخواد

اصلا نمیتونم کتابای جدید چیا هستن قدیم اینترچینج خوندم

من از کلاس سوم کلاس میرفتم تا پایه دهم

خدایی خیلی تاثیر داشت ولی ولش کردم

بعد از اون چیزی که خیلی کمکم کرد دیدن فیلم و سریال با زیرنویس فارسی و گوش دادن آهنگ همزمان با نگاه کردن به متنش بود

ولی واسه اینکه پایه ات درست بیاد بالا و بعدا توی یه سری موارد پایه و اصلی مشکل نداشته باشی حتما اول کلاس برو

من جهاد دانشگاهی میرفتم واقعا خوب بود حالا نمیدونم کدوم شهری اونجا داره یا نه

ولی اگه کلاس رفتی در کنارش فیلم و آهنگ هم یادت نره

موفق باشی قشنگم

خودم یوتوب دوره های پریا اخواص رو میبینم دوره مبتدی با 100 ویدیو از پایه میگه پارسال تا ویدیو 30 اومدم دیگه ولش کردم امتحان های این ترمم تموم شه دوباره شروع میکنم،

منم دوست دارم زبان رو کلاس هم نمیتونم برم راه میفتم اینجوری

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی