2777
2789

دوستان لطفا اگه اطلاع دارین به من بگین

من میخوام دانشگاه یه شهر دیگه برم

پدرم مخالف اند مذهبی اند اینکه بگین صحبت کن و اینا ... فایده نداره ترجیح میده فردی بی تحصیل باشم اما شهر دیگه دانشگاه نرم امیدوارم قصد تغییر علایق و برنامه های زندگی و منم نداشت باشین(:

خیلی شنیدم که دانشگاه رو خودت میتونی ثبت نام کنی بدون اجازه پدر من میخوام برم دانشگاه بعد چکار کنم؟ پول نمیده بهم برم شهر دیگه هیچ پولی ندارم به علاوه یه دختر برای گرفتن خوابگاه احتمالا اجازه پدر میخواد اونم که ندارم پس چکار کنم؟

قانونا راهی نیست اخه پدر وظیفه اش نیست پولمو بده؟

حاضر بودم خودم کار کنم پول دربیارم اینم بگم که پدرم مخالف بیرون رفتن من بوده خیلی ناراحتم بگین چه کنم؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عین زمان قدیم می مونه💔

مادرم از اینا بوده که بابام نذاشته سرکار بره و درس بخونه و مرد سالاری چی میگن همون مامانم هیچی...اجازه خودشم نداره..چه برسه بمن دلم خونه عزیز😭چون مذهبی اند میگن دختر هرزه هست اگر بخواد تنهایی یا با دوست هاش که دختراا نه پسر اون که نگوو..

بره بیرون تفریح هرچی من یه زندونی ام اینجا... شهر خودم بزرگه اما حسرت اجازه نداشتن سرکوچه تنها برم کافه هیچ وقت اجازه نداشتم با دوستام جایی برم میگن اگه میخوای بری با کلی سخت گیری ما هم باید بیایم من نمیخوام مثل مامانم شم یا این مدلی زندگی کنم چیکار کنم؟؟

عزیز دلم... راستش اگه جهشی نخوندی و بالای ۱۸ هستی برای ثبت نام خوابگاه اجازه پدر ضرورتی نداره برای هزینه هم شاید بهتر باشه جایی شغل بگیری تا در کنار درس اونو انجام بدی چه رشته ای میخوای بخونی کدوم شهر؟

عین زمان قدیم می مونه💔مادرم از اینا بوده که بابام نذاشته سرکار بره و درس بخونه و مرد سالاری چی میگن ...

عزیزم میفهمم برات سخته

ولی لطفا این تفکرات اشتباه پدرت رو به مذهبی بودنش ربط نده، چون اینا تفکرات قدیمی هستن

آدمای مذهبی سالم همچین عقیده ای ندارن

درضمن برای رفتن به دانشگاه و خوابگاه نیازی به رضایت پدر نداری، فقط ممکنه بعضی از دانشگاه ها ازت رضایت نامه بخوان که اونم با صحبت کردن باهاشون قابل حله

هیچ مرحله جدی میگی مطمئنی؟سال بعد آره تهران میخوام برم چرا پرسیدی؟ تفاوتی داره چه شهری باشه؟؟؟

ببین جزو مراحلش نیست. ولی نمیدونم که میتونه پیگیری کنه و اسکانت رو لغو کنه یا نه.

پرسیدم که ببینم میتونی تنها زندگی کنی یا نه. تهران فرصت کار داره. ولی خب برای رفتن کمی پول لازمته. در کل زندگی دانشجویی رو در حدأقلیترین حالت میشه با دو سه تومن جمع کرد.

خودت چه شهری هستی؟ مادرت نظرش چیه؟ شاغل نیست که کمی حمایتت کنه؟

شهر خودت برو خیلی بهتره من مادر پدرم می ذاشت برم اصفهان اصفهان قبولم میشدن دانشگاه اصفهان خیلی هم به ...

شرایط زندگی هر کس فرق داره. من دوستم عین شما بود، موند شهرش و هر روز خودش رو لعن میکنه.

اگه تونستی توی این مدت، کارهای کوچک مجازی انجام بده. کار تایپ، مختوانویسی سئو، ادمینی، هر کار کوچکی که بلدی. تا موقع رفتنت ده دوازده تومن هم پسانداز داشته باشی خیلی به نفعته.