2777
2789
عنوان

دانشگاه و خوابگاه بیاین لطفااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست

شاغل؟ نه گفتم که پدرم نذاشته مامانم درس بخونه یا کار کنه...

منم نذاشته وگرنه حاضر بودم کار کنم خودم پولشو دربیارم...

برای همین میگم خودم هیچ پولی ندارم هیچی

اشک تو چشمام جمع شد انگار مادر ندارم اصلا براش مهم نیست که زندگی من قراره چی بشه بنظرش حتی لازم نیس حتما درس خوند میشه ازدواج کرد و زندگی مثل خودش رو داشت💔

حمایت نمیکنم چون دلش نمیخواد دعوا شه چی میگه؟ به حرف پدرت گوش بده اون خیرتو میخاد خودش ادم ببخشید ساده ای بوده به حرف بابام گوش میداده بدون اجازه اش حتی نمیتونه بیرون بره خدایا من اصلا نمیخوام زندگی من مثل اونا بشه نه تنها مامانم بلکه متاسفانه کل فامیل...

مشکلم یکی دوتا نیست اجازه هیچ چی ببه من نمیده میگه مگه ما فقیریم که تو بخوای کار کنی؟بیرون که عمرا مجازی هم نمیتونم نه حساب دارم نه کارت بمن میده هیچی ندارم که کار کنم پولو برام بریزه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلم یکی دوتا نیست اجازه هیچ چی ببه من نمیده میگه مگه ما فقیریم که تو بخوای کار کنی؟بیرون که عمرا م ...

لزومی نداره بهش بگی قراره کار کنی.

بلوبانک یا ویپاد حساب باز کن. مراحل افتتاح حسابش مجازیه. اگه میتونی بزن کارت بیاد دم خونه. اگر نه حتی برای ویپاد میتونی فعلا درخواست کارت فیزیکی هم ندی. فقط حساب رو داشته باش.

عین زمان قدیم می مونه💔مادرم از اینا بوده که بابام نذاشته سرکار بره و درس بخونه و مرد سالاری چی میگن ...

میشه هی کلمه مذهبی رو نبری؟

مذهب کی گفته درس نخونید؟

خانواده تو سنتی هستن تا مذهبی!

وگرنه پدر و مادر منم مذهبی بودن و هستن

هم شهر دور درس خوندم، هم شاغلم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

قربونت بشم پدر من از روی عقاید مذهبی اش اینکارو میکنه

به خاطر مذهبی بودنش نذاشته مامانم درس بخونه و کار کنه فکر میکنی چرا؟چون نامحرم هست صحبت کردن کنار نامحرم نشستن و استاد نامحرم داشتنو تاصیح باید بگم...مذهبی افراطی میگه اسلام اینارو قبول نداره حضرت زهرا اگه اشتباه نگم مونده تو خونش چند سال و چند نفر و مقال زد که از خونه بیرون نرفتن چه معنا داره دختر بیرون بره کاش درکم کنی که به جان خودم به خاطر مذهبی بودنشه..

مطمئنی اجازه نمیخاد؟ پدرم بیاد بگه من اجازه نمیدم دخترمو میخام ببرم بگین بیاد! حتی خوابگاهم اجازه نمیخاد اگه نخواد خیلی خوب میشه؟

میشه هی کلمه مذهبی رو نبری؟ مذهب کی گفته درس نخونید؟ خانواده تو سنتی هستن تا مذهبی! وگرنه پدر و مادر ...

چه قبول کنید چه نه، حتی اگه این طرز فکر مورد تایید مذهب نباشه، ولی توی خانوادههای مذهبی خیلی بیشتر وجود داره. انگشتشمار هستن خانوادههایی که مذهبی نباشن و اینطور باشن. دلیلش هم قواعد کفالت و همچنین حقوق پدر و مادر در مذهبه که بستر مناسب برای این محدودیتها رو فراهم میکنه و عدهای به راحتی ازش استفاده یا سواستفاده میکنن.

اگر خونوادهی خوبی داشتید خوشبهحالتون. ولی چاقعا یه درد دل ساده، فضای خوبی برای ایجاد تنش و دفاع از مذهب نیست. میتونید به جاش در جهان واقع، با امثال پدر و مادر ایشون این بحث رو بکنید.

ممنون که جواب دادی❤️تاپیک من نمیومدید من میمردم...واسه دختر اجازه پدر ضرورتی نداره؟ ۱۹ ساله میشم سال ...

نه. تا جایی که اطلاع دارم لزومی نداره. ولی پرس و جوی دقیقتری بکن.

و حتما کار کردن رو هم پیگیری کن. مهارتی داری؟ لپتاپ یا کامپیوتر چی؟ اینستاگرام داری؟ ادیت بلدی؟

چه قبول کنید چه نه، حتی اگه این طرز فکر مورد تایید مذهب نباشه، ولی توی خانوادههای مذهبی خیلی بیشتر و ...

ببین

من یه شوهر خاله دارم

نماز و روزهاش تعطیله

یکسره هم پای ماهواره نشسته و نظام رو فحش میده

ولی نگذاشت خالم دوترم لیسانسش رو تموم کنه!

زورگو وسنتی!

به اندازهای تجربه دارم که بگم سنتی و مذهبی زمین تا آسمون باهم متفاوت هستن

فقط گاهی اوقات سنتیها خودشون رو پشت مذهب قایم میکنن و برای افکار چندششون از دین مایه میزارن

تمام اطرافیان من مذهبی واقعی هستن

همه خانما تحصیلکرده و شاغل در جاهای مختلف و کاملا فعال در جامعه

چون از نظر ماها دین اتفاقا به کسب علم و دانش و مهارت توصیه کرده

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من از مشاور تحصیلی پرسیدم گفت خوابگاه نیازه..

ادیت میتونم شروع کنم...

اینستا ندارم؟ اینستا میشه کاری کرد؟چون پرسیدی!

مهارتم ندارم چون هیچ وقت اجازه نداد برم هیچی یادبگیرم