2777
2789

تروخداجواب بدیدچقدرطول کشید؟به مرورحس کردیداومد؟یایهویی افتاد.یه بیضه ی پسرم بالابودشوهرم که لمس کردمتوجه شداومده کیسه بعدچندروزبعدندیدیم لمس کردرفته لبه ی کیسه چون فتق داره.آخه چرابالاپایین میشه کامل نمیفته یعنی به مرورزمان میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا

حتمن ب دکتر نشون بده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بله.ماهم موقع تولد دکتر گفت یک بیضه پایین نیومدن من چقدر ناراحت بودم۱۰روزگی بروم اورولوژ امپول داد ردیم بعد یه روز دیدم زیر شکمش مثل یه توپ کوچولو هست همسرم را صدا زدم گفت بیضه هست پایین اومده بعد یک هفته کامل اومد تو کیسه سونو بدی معلوم میشه

حتی اگر پایین نیاد به عمل انجام میشه که درست میشه جای نگرانی نیست

چند ماه پیش یکی از آشنا ها انجام داد

و واسه سن پایین هم رایگان انجام میشه

عملش هم زیاد سخت نیست و نگران کننده نیست

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

عزیزم کی اومدسرجاش؟

یادم نیست ، دیگه سونو معلوم شد چیزی نیست ،یادم نیست دقیق ولی دکتر در مورد یک آب میان بافتی صحبت کرد و دلیلش هم گفت، منتها مربوط به ۷ سال پیشه ، دیگه بهش فکر نکردم و دقت نکردم ، درست شد خودش

بله.ماهم موقع تولد دکتر گفت یک بیضه پایین نیومدن من چقدر ناراحت بودم۱۰روزگی بروم اورولوژ امپول داد ر ...

دکتربردم سونونخواست بامعاینه توکشاله بودحتی خودمم لمس کردم بعددیگه نبودتاشوهرم لمس کردگفت لبه ی کیسه هست ولی هنوزکامل نیفتادفتقم داره.برای پسرمنم اینجوریه لبه ی کیسه هست یعنی به مرورمیادپایین؟

دکتربردم سونونخواست بامعاینه توکشاله بودحتی خودمم لمس کردم بعددیگه نبودتاشوهرم لمس کردگفت لبه ی کیسه ...

بله به مرور میاد پایین عجله نکن همین که از سکم خارج شده داره میاد پایین.ولی پیگیر بتش یک ناه دیگه دوباره ببرش دکتر.پسرمن فتق شکمی داشت تا۶ماهگی بسته شد.پسرت زودرس بوده؟

بله به مرور میاد پایین عجله نکن همین که از سکم خارج شده داره میاد پایین.ولی پیگیر بتش یک ناه دیگه دو ...

آره ۳۵هفته😔فشارم کنترل نشداورژانسی شد.پسرمنم اول توکشالش بودالان اومده بیضش.فتق شکمی چیه؟همون بیضه؟

آره ۳۵هفته😔فشارم کنترل نشداورژانسی شد.پسرمنم اول توکشالش بودالان اومده بیضش.فتق شکمی چیه؟همون بیضه؟

نافش بیرون زده بود مثل یه توپ باد کرده بود عضلات شکمش بسته نشده بود.پسرمن۳۵ هفته کیسه ابم ترکید