2777
2789

سلام آنقدر گریه کردم براش یه مرد ۴۵ ۵۰ ساله

خیلی مرده خوبی بود نمیدونم چرا فوت شده

الان دیدم داشتن پرچم میزاشتن

دختر نداره اصلا هیچ صدای گریه ای نمیاد

فقط صدای قرآن میاد

شاید اینا اینطوری

ولی سمت ما خدای نکرده یکی بمیره هزار نفر میان

یعنی تا حد مرگ براش عزاداری میکنن کردا میفهمن

ولی فک کنم اینا باکلاسن یه صلوات براش بفرستید

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
بنظرم همون قران و صلوات کافیه رسمی که ما کوردا داریم خیلی منفوره

اونم هست ولی فکر کنم اینجوری بی صدا اصلا خالی نمیشی

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمتش کنه روحش شاد

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من لرم میفهمم کلا جنوبی ها خیلی عزاداری میکنن ولی بعضی ها اصا این رسمو ندارن دفن میکنن تموم یه چهلم ...

فک کنم اینا رشتین

روحش شاد

کاش بهمون یاد میدادن کسی که میمیره به جای بهتری میره روحش آزاد میشه انقدر بخاطرش گریه نمیکردیم خودمم اینطوریم خیلی گریه میکنم خودم اذیت میشم متوفی که رفته جای بهتر ما عذاب میکشیم

روحش شاد کاش بهمون یاد میدادن کسی که میمیره به جای بهتری میره روحش آزاد میشه انقدر بخاطرش گریه نمیکر ...

اره بخدا یعنی فک کنم

منی که همسایه بودم بیشتر از اینا گریه کردم

اونا درکشون بالاس

فک کنم اینا رشتین

اصلشم همونه تو فیلما هم میرن دفن میکنن بعد هرکی میره خونه خودش رسم خودمون واقعا اشتباهه فرض کن خانواده مرحوم ناراحت باشن باید به فکر کلی هزینه هم باشن کاش این رسم هارو زودتر بردارن

☃️

اصلشم همونه تو فیلما هم میرن دفن میکنن بعد هرکی میره خونه خودش رسم خودمون واقعا اشتباهه فرض کن خانوا ...

واس تنها که باشی میمری

این رسمی که گفتی دارین که خیلی عزاداری میکنین و همه میریزن رو من بر عکس بقیه خیلی دوست دارم که

چون خانواده متوفی خیلی غم دارن حس میکنم تنها باشن سکته کنن از شدت غم و حس کمبود اون نفر

خدای نکرده خدای نکرده من اگه جای خانواده متوفی بودم دوست داشتم دورم تا یکسال پر از آدم باشه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

عزاداری که به خود زنی و گریه نیست ،دل باید گریه کنه ،مام تا چهلم مراسم عزاداری داریم ورفت وامد ولی خود زنی وگریه نه ، گریه مرده بیشتر ازار می ده ، روحش شاد ادم خوبا زود می میرن

این رسمی که گفتی دارین که خیلی عزاداری میکنین و همه میریزن رو من بر عکس بقیه خیلی دوست دارم کهچون خا ...

منم نظرم همینه

اره بخدا یعنی فک کنم منی که همسایه بودم بیشتر از اینا گریه کردم اونا درکشون بالاس

در کل میگن گریه برای متوفی اصلن خوب نیست روحش عذاب میکشه

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌