2777
2789
عنوان

دمیترون خوردم باردارم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست
این جامعه آماری وسیع و گسترده چرا یکیش رو به چشم ندیدیم؟

شما میدونی مثلا اونیکه بچه اش ناهنجاری های جنینی یا قلبی داشته علتش چیه؟

شما ایست قلبس تو جنین نشنیدی؟ بچه ناقص نشنیدی کسی باردار باشه؟ ندیدی کسی قلب جنینش تشکیل نشده باشه؟؟؟؟

چندتاش رو با چه روش ازمایشگاهیی چک کردین و فهمیدین بخاطر این قرص نبوده که چیزی کهwhiو جهان بهش رسیده انقد راحت ردش میکنید و با اعتماد کامل دارید به یه مادر باردار که کل علمپزشکی یه دارو رو رد کرده میگید بخورید؟ چقد عجیب غریبین

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان ما ممنوع نبود خوردیم

من رو خودم عوارض داشت بیشتر تا بچه

ولی شما دیگه نخور اصلا دارو مصرف نکن تو بارداری مجبوری تحمل کنی تا تموم بشه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

یکسال اخیر فرمولش تغییر کرده

ینی چی فرمولش تغییر کرده

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅