2777
2789
47

از همون جایی که کارمند بودن برو بپرس که چی میشه

و مدارک رو کامل می کنین و براشون می برید

اگر فقط شما و مادرت هستید

نصف میشه این مبلغ بینتون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا دیگه کین احمقا وای

طمع کردن همشون با هم 😂

مگه شوهراشون اینقدر بی پول بودن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهر خاله زن برادرم کارمند رسمی شرکت نفت بود فقط۹تا دختر و ۶تا پسر داره ب محض اینکه بنده خدا فوت میک ...

چقد چندش

دختر همسایه مامانم تو تصادف پدر و مادرش رو از دست داد

حقوق هر دو بهش رسید

موقعه ازدواج رفت هر دو رو لغو زد رفت پی زندگیش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چقد چندشدختر همسایه مامانم تو تصادف پدر و مادرش رو از دست دادحقوق هر دو بهش رسیدموقعه ازدواج رفت هر ...

وای کاشکی هم میشد ازدواج کرد هم اون قطع نمیشد

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

چقد چندشدختر همسایه مامانم تو تصادف پدر و مادرش رو از دست دادحقوق هر دو بهش رسیدموقعه ازدواج رفت هر ...

مگه دوتا حقوق می رسه ؟تا جای که من میدونم حقوق پدر میرسه اگه پدر حقوق نداشته باشه از حقوق مادر می رسه دوتا حقوق فکر نکنم بدن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
وای کاشکی هم میشد ازدواج کرد هم اون قطع نمیشد

چرا مگه دولت بیکاره به زن مردم حقوق الکی بده😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چرا مگه دولت بیکاره به زن مردم حقوق الکی بده😂

دیه پدر و مادرش از دست داده ها

عمری زحمت کشیدی بچه شون استفاده کنه خب

انگار با ازدواج پدر و مادر زنده میشه 😢😢😢

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

مگه دوتا حقوق می رسه ؟تا جای که من میدونم حقوق پدر میرسه اگه پدر حقوق نداشته باشه از حقوق مادر می رس ...

پدرش نظامی بود ملدرش معلم حقوق هر دو رو میگرفت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

دیه پدر و مادرش از دست داده ها عمری زحمت کشیدی بچه شون استفاده کنه خب انگار با ازدواج پدر و مادر زند ...

ربطی نداره بیمه مال آدم زنده هست گلم میدن که بتونه بعد پدر مادرش زندگی کنه وقتی ازدواج کنه وظیفه شوهره میشه حتی پدر مادر هم زنده باشه همینه دیکه بعدشم همه ممکنه پدر مادرشون رو از دست بدن چه مجرد چه متاهل ربطی نداره که

ربطی نداره بیمه مال آدم زنده هست گلم میدن که بتونه بعد پدر مادرش زندگی کنه وقتی ازدواج کنه وظیفه شوه ...

میدونم عزیزم همینجوری گفتم

کی از پول بدش میاد

ربطی نداره بیمه مال آدم زنده هست گلم میدن که بتونه بعد پدر مادرش زندگی کنه وقتی ازدواج کنه وظیفه شوه ...

یه بنده خدایی،بعد فوت باباش طلاق سوری گرفت و حقوق باباش رو میگرفت

به یکسال نکشیده،شوهرش فوت شد

یه بنده خدایی،بعد فوت باباش طلاق سوری گرفت و حقوق باباش رو میگرفتبه یکسال نکشیده،شوهرش فوت شد

والله این پولا خوردن نداره که خیلی ها انجام میدن خب برو کار کن بهتره بخدا خب موقع مجردی دولت میده که بتونه حداقل زندگی کنه ولی وقتی شوهر داری وظیفه شوهره هست دیگه نفقه گردن اونه