2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر خاله زن برادرم کارمند رسمی شرکت نفت بود فقط۹تا دختر و ۶تا پسر داره ب محض اینکه بنده خدا فوت میکنه ۹تا دختر میرن درخواست طلاق میدن ک حقوق پدر رو بگیرن و بعد مشخص میشه تو زمان بیماری پدرشون دخترا رفته بودن درخواست طلاق داده بودن فقط علنیش نکرده بودن

هر ۹تا خواهر هم بدون خبر همدیگه ایتکارو کرده بودن

بعد از فوت همه چیز رو میشه

از اون طرف زن برادرا گفتن اگه ب ما حق سکوت ندین میریم لو میدیم قضیه رو

مامانم ناراحت میشه اگه اینکارو بکنم وبرادر هام

اخه پسر تا ۲۵ میگیره بعدش باید بره دنبال کار

البته اون طوری که من شنیدم

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

شوهر خاله زن برادرم کارمند رسمی شرکت نفت بود فقط۹تا دختر و ۶تا پسر داره ب محض اینکه بنده خدا فوت میک ...

وااای چه عجیبببب

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

اگه حقوق ۱۰ میلیونه ، ۲میلیون و پونصدش برای دختره برو سر کار خب ! مادر بیشتر احتیاج داره به اون حقوق

نه این چه حرفیه.من و دوتا پسرام حقوق همسرم که فون درست به سه قسمت تقسیم شده و تو حساب هرسه نیاد البته کارتشون دست خودمه زیر۱۵سال هستن ولی به سه قسمت مساوی تقسیم شده

حقوقش بعد فوت کم نشد؟

خیلی کمتر شد

جزو مستعمری بگیرها هستن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳