2777
2789
عنوان

طرفدار شیما کاتوزیان هستید یا مخالفش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4369 بازدید | 275 پست
متاسفانه این سفسطه دوستان زن ستیز هست که داره تفرقه میندازه،چه تفرقه ای داره اگاهی میده به زنها که ن ...

والا من هرجا میرم کامنتا رو باز میکنم یه عده زن پیدا میشن که به کوچکترین کار مرد ها بی احترامی میکنن و حتی اگه ظاهر مرد هم زشت باشه بهش میگن نر.

بالاخره یه عده هستن که با این حرفا جو میگیرن و آسایش جامعه رو بهم میزنن و به مرد ها بی احترامی میکنن.

من حال خودمم ندارم مشتی.

جنگ جنسیتی چیه حالا ک زنها حق و حقوق طبیعیشونو میخوان و نمیخوان بهشون ظلم شه جنگ جنسیتی شده اسمش؟بعد ...

بنظر من کسی که عدالت و برابری رو یکی میدونه بی سواده، پس صحبتی ندارم.

Am ok..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخالف

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

اونجایی ک فکر کردی ینفر از لای قران درومده و همه حرفاش درسته ب سلامت عقلت شک کن (با احترام)

من جدا بعضی از حرفاشو ب شدت قبول دارم اما فنش نیستم و خط فکریم باهاش کمی متفاوته

روانشناسه؟

جامعه شناسه؟

سیاست مداره؟

وقتی علمش رو ندارن نباید نصیحت کنه من دوست ندارم یه حرفای یه بلاگرآرایشی روم تاثیر بزاره

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

خودم زنم ولی اصلا برابری زن و مرد رو قبول ندارم چون به هرحال یه تفاوتهایی تو روحیه و قدرت بدنی شکل و شمایل زن مرد هست

اون خانوما هم که طرفدار برابری هستن هر جا به نفعشونه میگن برابری هرجا به ضررشونه و قانون به نفع خانوماست استفاده میکنن

برابری میخوایم نه زن ستیزی یا مرد ستیزی

و ترویج خیانت میگفت خیانت بکنید 😒🦍

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️