2777
2789
عنوان

طرفدار شیما کاتوزیان هستید یا مخالفش❓

| مشاهده متن کامل بحث + 4369 بازدید | 275 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره بین مرد و زن تفرقه میندازه،مخالفشم.

متاسفانه این سفسطه دوستان زن ستیز هست که داره تفرقه میندازه،چه تفرقه ای داره اگاهی میده به زنها که نزارن بهشون ظلم بشه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
من از جنگ جنسیتی بدم میاد پس از شیما کاتوزیان و هرکس دیگه ایم که اینطوریه بدم میادبرابری زن و مرد هم ...

فرق عدالت و برابری چیه؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

مخالفم

👍😀 طرفدار حقوق زنان هستم، طرفدار شاغل بودن خانما هستم، خودمم رشته ای تحصیل میکنم که خیلیا برای دختر و خانم مخالفش هستن

اما تندرویان فمینیست، تیشه به ریشه ی انسانیت زدن

اگر فکر میکنید اشتباه میگم، لطفا اتفاقات قرن ۲۰ رو در تاریخ مطالعه کنید، اینکه جریان فمینیستی چه جنایاتی کرد

😉👍

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوشم نمیاد چون داره تفرقه میندازه بین خانما و آقایان البته نظر شخصیمه

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

من از جنگ جنسیتی بدم میاد پس از شیما کاتوزیان و هرکس دیگه ایم که اینطوریه بدم میادبرابری زن و مرد هم ...

جنگ جنسیتی چیه حالا ک زنها حق و حقوق طبیعیشونو میخوان و نمیخوان بهشون ظلم شه جنگ جنسیتی شده اسمش؟

بعدشم عدالت میخوای ولی برابری نه؟؟خودت متوجهی حرفا تناقض داره عایا

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بعضی حرفاش خیلی راسته.... ولی بعضی ها رو قبول ندارم... فنش نیستم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

فرق عدالت و برابری چیه؟

برابری یعنی توقع داشته باشی یه زن قدرت جسمیش مثلا به اندازه یه مرد باشه پس هم زن هم مرد برن سربازی

این یه نمونش

عدالت یعنی مثلا هر دو حق طلاق داشته باشن، دیه مشابه داشته باشن ، ارث مشابه داشته باشن

Am ok..