2777
2789

سلام دوستان من یه مامانی دارم ک خیلی خیلی بلایه

من ازدواج مجدد کردم از ازدواج سابقم یک بچه دارم ـ برگردیم ب عقب وقتی اون زمان تازه عروسی گرفته بودم همسر سابقم شش تا النگو و یک سرویس طلا خریده بود بهم و یک حلقه خانوادم بهش خریدن و اونا هم یک حلقه ب من

مامانم هنوز پول حلقه آقا پرداخت نکرده بود البته شاید پول داشت ولی نمیدونم من خر بودم

وقتی سر سفره هدیه جمع میکردیم مامانم یک النگوی نازک داده بود بهم منم چند تاهی طلا جمع کرده بودم

بعد مدت ها از عروسیم من بخاطر دلسوزیم النگوی ک هدیه داده بود پس دادمم و دوتا پلاک اۻافی مفتی دادم ب مامانم ک پول حلقه بدن

یک شوهر بی نظمی داشتم ک حلقه رو گم کرد و من ب خاطر زندگیم باعث شد کم کم طلا هارو بفروشم خلاصه من جدا شدم تایم حداعی با بچه ولی بی پولللل فقد خونه بابا لقه نون میخوردم لباس خوبی نداشتیم

تایمی که خونه بابا بودم مامانم خرج خرید لباس و ݜارژ نمیداد بقران قسم نمیداد همیش میگفت ندارم و الان هم میگه پول ندارم این خیلی عادیه و برامون عادی شده ک این نداره درصورتی داره

من تایم طلاق و خونه بابام از کم پولی رفتم دنبال کار هیچ پولی نداشتم اگر داداش بزرگم میخواست پول بده مامانم میگفت نمیخاد بدی مگ میخاد چی بخره؟

من از ته قلبم دلم میشکست هنوزم معرفت ندارههه

مدام میگفتم خاک تو سر من ک النگو و دوتا پلاک دادم بهش بخودا یبار بهش گفته بودم ۳۰ تومن بده بسته بگیرم گفت ندارمـ

این باعث شد من برم دنبال کار سرکار هم میرفتم مدام میگفت تو حمالی از تو دارن کار میکشن همکارت تو رو خر فرض کرده

خونه بابام آرامش نبود ازدواج کردم

ازدواج مجدد از پولی ک کارر میکردم قبلا پلاک زنجیر وانیکااد گرفته بودم که سهم دخترمه چون طلا ندارم و این پلاک واسه دخترم گذاشتم

دختر مظلوممم ک شش سالشه

حالا دیروز مامانم از زرنگی خودش میگه اون پلاک زنجیر نگه دار میخام سر سفره عقد ب تو هدیه بدم

یه لحظه حواسم نبود ب خودم اومدم ببینم چی میگه بعد فهمیدم میگه پلاک زنجیر خودته نگه دار میخام برا سب عروسیت هدیه بدم گفتم اصلا ابداا اون سهم دخترمهه من ازت هدیه نمیخام چون ساده بازی در آوردم فکر کرده بازم منم

ـ

میخاد ب اسم خودش هدیه بده تموم بشه بعدا ها شوهرمم بگه این طلا ها از ما هستن بفروشیم برای کاری چیزی پس حق دخترم چی خخخخخـ خیلی زرنگهههه

گفتم من هدیه چیزی نمیخامممم

بخودا منو خیلی خر فرضکرده

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اصلا این کارو نکنیا

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب گفتی ،بگو میخوای هدیه بدی لطف میکنی ،نمیخوای هم مشکلی نبست

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اصلا این کارو نکنیا

ن اون زمان خر بودممم مامانم زرنگ تر از این حرفاس تو بچگی بهترین میوه میگرفتن قایم میکردن تو نون خشک ها ک ما بچع ها نخوریم ـ

بزرگ شدیم تغذیه تو مدرسه نمیزاشت کلا خسیسههه مدام میگه ندارم ولی یکی از داداشام ای ازش پول میکشه منم میخنوم میگم حقتههه😂😂

چون دق ب دلمون گذاشته

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اگه نداره یه چیزی طلا گرونه اگه داره .... سعی کن وقتی پدرت هست صحبت کنی

پدرم فوت شده

وای وای لنگه ننه منه هر مونثی مادر نمیشه😏😏😏😏😏

همیشع میگه من مادر خوبی ام گفتم کجا خوبی؟ کجا؟؟ مادر های مردم میبینم لذت میبرم ولی این کلی فرق داره

محبت کلامی اصلاـ

بخودا روز مادر اصلا دلم نمیخاد چیزی بگیزمم براش

اینقدر از این رفتار مامانا متنفرم دقیقا مامان منم همینهمن اصلا نمیفهمم چرا بعضیا مهر مادری ندارن

مهر مادری صفر دلم نمیاد روز مادر هدیه بخرم

پارسال روز مادر کیک خریدم براش برای روز تولدم بخودا خودم بزور گفتم برام کیک بخر

کپ مامان منه. ن تو عروسی ن موقع زایمان یا هیچ مناسبت دیگ هدیه نداد. ولی ب پسراش طلا میده ب هر مناسب ...

برا پسرش کلی جهزیهه خریدهه اصلا اینقدر حرفهه من دارم داغون میشم