2777
2789

یه مدت خیلی کوتاه رفتم شرکتی نهایت ۱۰ روز یه اقایی بود تو اون شرکت یه بار اومد پیش ما و همکارام صحبت کرد پیر جوونی بود فهمیدیم همشهری هستیم از فردای اون روز اون اقا همش تو مسیری خودشو قرار میداد که باهم صحبت کنیم فهمیده بودم ای بدش از من نمیاد

ولی اون خیلی جوون بود ۲۹ بود من ۳۸ ولی اصلا از این موضوع خبر نداشت خوذش کفت ۲۹ هستم الان دوماه گذشته همش میگم کاش حداقل با اون اقا جور میشد ولی اختلاف سنیمون زیاد بود من ۳۸ سالمه هرکی مبینتم میکه تهش ۲۸ باشی

بازم چفایده اولش برام مهم نبود که ازم خوشش اومده الان بعد دوماه یادش افتادم ولی خب دیگه نمبینمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودش خوشش بیاد خانوادش اجازه نمیدن

هی هی اینم حکایت ماس هم من ارتباطی باهاش ندارم دیگه تمام

راستشو بگم اگر میدیمش ریسک میکردم باهاش اشنا سم مندخیلی کمتر از سنم میزنم

هی هی اینم حکایت ماس هم من ارتباطی باهاش ندارم دیگه تمام راستشو بگم اگر میدیمش ریسک میکردم باهاش اشن ...

ایرادی نداره واقعا. همون طور که مرد سن بالا میتونه با دختر سن پایین با اختلاف ۱۰ سال وارد رابطه بشه برعکسشم ممکنه

اما خب فرهنگ و عرف جامعه ما این اجازه رو نمیده

اونوقت شاید توی طول رابطه اونی که رها میشد و اذیت میشد خودت بودی

گناه من چیه وقتی جوون بودم مورد علاقه دهه ۶۰ قرتی پسند نبودم مورد پسند دهه ۷۰ نرمال هستم

اگه شرایطش رو داری سعی کن برای مهاجرت اقدام کنی.

اگه تا به این سن کسی نیومده بنظرم خیلی شرایط پیچیدهتر میشه.

روی خودت سرمایه گذاری کن.

اگه هم از کسی خودت خوشت اومد منتظر نمون اون بگه، خودت برو مستقیم بگو

دیگه سنی که داری سن انتظار نیست

اگه شرایطش رو داری سعی کن برای مهاجرت اقدام کنی.اگه تا به این سن کسی نیومده بنظرم خیلی شرایط پیچیدهت ...

من شغل خوبی دارم از نظر سرمایه واینها خوبم شرایط مهاجرت ندارم این سن مهاجرت کنم که چی بشه جوون تر بودم یه چیزی

ایرادی نداره واقعا. همون طور که مرد سن بالا میتونه با دختر سن پایین با اختلاف ۱۰ سال وارد رابطه بشه ...

عرف ما همچیش مسخره اس میگن کسی که پشت وپناه نداره زندکیش. تازه از ۳۰ سالکی شروع میشه بخدا اون منم تازه ازر۳۱ زندگی واقعی من شروع شد

من شغل خوبی دارم از نظر سرمایه واینها خوبم شرایط مهاجرت ندارم این سن مهاجرت کنم که چی بشه جوون تر بو ...

هنوزم جوونی. حتی اگه پیرم بودی چه اشکالی داشت. مگه مهاجرت سن و سال داره. دهه های بعدی زندگیت رو با کیفیت بیشتری میگذرونی. آب و هوای خوب، بهداشت مناسبتر، ..

شایدم با یه پسری با فرهنگ و اخلاق بهتر اشنا شدی

پسرای این سن و سال دیگه ازدواجی نیستن اگه هم شرایطی پیش بیاد معمولا ازدواج دومشون محسوب میشه.

که اونم حتما یه مشکلی از خودشون بوده

اگه شرایطش رو داری سعی کن برای مهاجرت اقدام کنی.اگه تا به این سن کسی نیومده بنظرم خیلی شرایط پیچیدهت ...

چ پیچیده تری میشه جوون که بودم خانواده فقیری داشتم ولی من درس خون کسی سراغ ما نمیومد نه دوس پسری نه هیچی

فقط از یه چیزی حرصم گرفت مادرم یه روز دیگه خسته شده بود

رفت پیش سیدی پرسید من که اصلا موافق این حرفها نیستم و دعا واین جور چیزها فقط من تا در خونه اش رفتم سید به مادرم گفته بود اخه دخترات زیادی ساده و بی الایش هستن منظورش این بود که مثل دخترهای الان و امروزی نیستن اون موقع سال ۹۲ و اینها بود ببینید این قضاوت یه سید تو دخمه اش تو سال ۹۰ اون وقت تو همچین جامعه ای میگید دهه ۶۰ ساده پسند بود چرا خودتون رو میزنید به اون راه یه دعا نویس از شهرستان تو دخمه نم زده اش نظر ش این بود وای به حال پسرای اونموقع

سنی نداری. همه چیز سریع میگذره کلا

هی دست رو دلم نذار خستم از همه چیز از ادمعای حسوذ بخدا اگر همکارهای حسوذم که متاهل هستن خانمها میفهمیدن انچنلن تار ومارش میکردن یا حسادت

هنوزم جوونی. حتی اگه پیرم بودی چه اشکالی داشت. مگه مهاجرت سن و سال داره. دهه های بعدی زندگیت رو با ک ...

از پسر دهه ۶۰ متنفرم همشون چون ندید بدید بودن فقط قرتی خالص میپسندیدن