2777
2789

نداشته باش قدم اول برا بارداری موفق نداشتن استرسه

من تا دم آی وی اف رفتم ول کردم بعدش انقدر عکس رنگی و اینا اذیتم کردن و گفتم بدرک اصن بچه نمیخوام رفتم رانندگی یاد بگیرم دو ماه کلا مشغول اون شدم دیدم پریودم عقب افتاده و در کمال ناباوری و ناباروری حامله شدم

ول کن بسپار به خدا اگه این بچه سهم توعه لای سنگم باشه خدا برات حفظ میکنه شاد باش اهنگ گوش بده سعی کن این مدت دورت شلوغ باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشته باش قدم اول برا بارداری موفق نداشتن استرسهمن تا دم آی وی اف رفتم ول کردم بعدش انقدر عکس رنگی ...

ممنون از کامنتت عزیزم

منم بعد از سه سال تلاش یازدهم آزمایشم با بتای ۵۲.۸ مثبت شد! دو روز بعدش شد ۷۲.۹۹!! خیلی استرس گرفتم از اینکه از بین بره ولی کامنت شما خیلی حالمو بهتر کرد

واقعاً اگر قرار به موندنش باشه خدا برام حفظش میکنه و با ناراحتی و استرس من چیزی تغییر نمیکنه،حتی اگر دکترم نا امیدم کرده باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشالله که سالم بغلش بگیری عزیزم.برا منم دعا کن

الهی آمین، ممنونم عزیزم

ان شاء الله خیلی زود و راحت باردار بشی گلم و یه بارداریه سالم و بدون استرس داشته باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنون از کامنتت عزیزممنم بعد از سه سال تلاش یازدهم آزمایشم با بتای ۵۲.۸ مثبت شد! دو روز بعدش شد ۷۲.۹ ...

دقیقا همینه و همین که بتات داره میره بالا خیلی خوبه

من یه بار سقطم داشتم دکتر بهم گفت ناراحت چی هستی بچه سالم سقط نمیشه دوست داشتی بچه ناقص بزرگ کنی گفتم نه گفت پس یه مشکلی بوده که افتاد و دلم ارومتر شد و خدا از نعمتش قشنگترینشو بهم داد

دلتو گره بزن به خدا و هرچی پیش اومد بدون خیره و خدا بد بندشو نمیخواد