2777
2789
عنوان

کرم دارم🤣🤣🤣

248 بازدید | 53 پست

اینجانب یک عدد دیوانه و فضول😁

طبق معمول بنده از داستان عشقی همه با خبرم

دیروز عصر یه ثانیه رفتم اتاق پسر خالم تنها باشم

برق هم خاموش بود داشتم رو کاناپه چرتم میبرد که پسر خالم وارد شد منو ندید منم سکوت اصلا اعلام حضور نکردم

دیدم در گاوصندوق شو باز کرد توش یچیزی بزاره

😏

یهو صداش زدم بدبخت گرخید دومتر پرید

طلاعه افتاد زمین دیدم اسمش روشه 🤣ظاهراً دوست دخترش براش خریده بوده🤭🤣

خودش فهمید لو رفته منم یه لبخندو الفرار

تا دم در حیاط دنبالم میدویید🤣

آخرش داشت گریه میکرد که به خالم نگم🤣🤣🤣

الان به سرم زده دم دربی که همه نشستن بگم ابروشو ببرم🤭😁😁😁

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو مخی هستی بیشتر😂😁

🤣🤣🤣

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

وااا نگیااا چیکارش داری🙄😐

🤣لامصب کدوم دختری برا پسری طلا میخره اخهههههه

تو تاریکی دیدی اسمش روشه؟الان داره گریه میکنه تا شما تاپیک بزنی بعد بری به خاله جان بگی؟!!!!؟

قضیه مال دیروز عصره

چند سالشه😅😂

۲۰🤣

پسر خاله در حال گریه ندیدم ک اونم به لطف نی نی سایت دیدم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍