2777
2789

همه ریختن سرش که بیچاره شوهرت همچین زنی داره و چرا دروغ گفتی و حق داره طلاقت بده ووو

چرا آخههههه

یعنی چی

پول خودشه اصلا دوست نداره طلا بخره

حتی اگه پول شوهرشم بود دیگه به این داده اینم دوست داره لباس بخره مؤاخذه کردن نداره

نمیگم کارش درست بوده دروغ گفته

ولی پول خرج کردنش به خودش مربوطه حتی اگه بخواد آتیشش بزنه

هرروز کار میکنه که بتونه هرچی میخواد بخره اگه قرار باشه جواب پس بده دیگه چرا میره سر کار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق با شماست به اونا چه ربطی دارهولی به شما چه اونا به این گیر دادن؟ اینم بتو ربط نداره

سایت عمومیه دوست ندارم بقیه راجع اختیار یه زن همچین تفکری داشته باشن

تاپیک پربازدیدو میگی؟ خوندمش با خرج کردنش مشکل ندارم با دروغ بزرگی که گفت مشکل دارم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
موافقم اما اون خانم باید بشوهرش میگف دوس دارم خرج چیزای دیگه کنم نه دروغ بگه دلیلی نداش دروغ بگه

آره ولی بقیه زیاد با دروغ گفتنش کار نداشتن میگفتن چرا حروم کردی پولتو

یه سری افراد تعریف و تصوری از انسان آزاد و احترام تو ذهنشون ندارن

یکی تاپیک زده بود شوهرم منو به زور میبره خونه مادرش!! اصلا انگار هر دوشون معنی زندگی مشترک و احترام رو متوجه نیستن، چیزی که اومد تو ذهنم این بود که شوهرش دست و پاش رو بسته انداخته تو ماشین و کشیده برده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تاپیک پربازدیدو میگی؟ خوندمش با خرج کردنش مشکل ندارم با دروغ بزرگی که گفت مشکل دارم

آره

از همون اول باید میگفت لباس نیاز دارم اگه چیزی از پولم موند طلا میخرم