2777
2789

یادمون نره توی کرونا چقدر جونشونو برای ما مردم از دست دادن میدونم بعضی پزشکا پول پرستن اما خیلی پزشک خوبم داریم پرستار ها ۹۰ درصدشون یکی از یکی گل تر و مهربون ترن

بیاین همه رو با هم یکی ندونیم و احترام بزاریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی رایگان اومدن خدمت کردن؟حقوقشونو گرفتن خب

الان شما یک بنا استخدام کنی حواسش نباشه یک اجر کج بزاره یا کارایی که اولویت بیشتری دارن اول انجام بده شما بلند میشی میزنی تو گوشش؟ چون حقوق میگیره؟میکشیش؟ بی حرمتی میکنی؟

نه نمیکنین قاعدتا

یعنی رایگان اومدن خدمت کردن؟حقوقشونو گرفتن خب

هرکی بابت کارش حقوق میگیره اما ایا این دلیل میشه ک هرجوری باهاش رفتار بشه؟

بخدا که حتی آدمایی که بیکار هستنم حاضر نیستن بیان با پایه حقوق۱۸تومن صب و شب با بیشترین فشار روحی،استرس بالا و کار زیاد تو بیمارستان شیفت بدن و هیچ مزایا و تعطیلی هم نداشته باشن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

تا حالا با پزشک بی مسئولیت که جون عزیزت به خطر بندازد حتی بکشتش برخورد کردی یا پرستار بد آنوقت اینو بگو

ضمنا خودم پزشکم

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
الان شما یک بنا استخدام کنی حواسش نباشه یک اجر کج بزاره یا کارایی که اولویت بیشتری دارن اول انجام بد ...

کی تا حالا تو گوش پرستار زده؟

بله بنا کارشو درست انجام نده دستمزدشو کامل نمیگیره

اما حقوق پرستاری که کم میذاره و وظیفه شو با اهمال کاری انجام میده و از قضا بداخلاقی هم میکنه دست ما نیست، اما حداقلش اینه که میتونیم تو روشون وایسیم و بهشون اعتراض کنیم.

احترام باید تو همه مشاغل باشهپرستار،معلم،کارگر،نظامی ،کارمند و..بعدشم مگه مفتی کار میکنن؟؟ پولش رو م ...

احترام به قشر کادر درمان و معلم باید ببشتر از همه باشه مادر درمان منظورم پرستار مسئول اتاق عمل و پزشک و ..

چون کادر درمان و معلم سپر فرهنگی و هویتی یک کشورن سلامت نباشه دیگه فرهنگ معنی نمیده معلم نباشه دیگه فرهنگی شکل نمیگیره!

پدرم بیمارستان بستری بود حالش خوب نبود به پرستار میگم حالش بده خاک برسر نشسته با یه پرستار دیگه هرهر خندیدن وحرف زدن گفت میام نیومد بعد پنج دقیقه دوباره به پرستار گفتم اصلا عین خیالش نبودداد هم میزنه هیچکدومشون بیکارم بودن بیست دقیقه طول کشید تا یکیشون بیاد سر تخت

به بعضیاباید گفت:عزیزم حسودی نکن.   ی چیزایی هم توداری که من ندارم! مثلا....................................عقده!