2777
2789
عنوان

بم گفت بخاطر بی عرضگیته

139 بازدید | 17 پست

من پارسال رفتم تووی رابطه ی کوفتی و الانم حقیقتا عاشقشم

کنکور داشتم اما خب تنهاکارم چسبیدن ب این بود و خودمو زندگیمو ایندمو همه چیمو از دست دادم غرق عشق و اولین رابطه و حس های عجیب غریب شده بودم قبلا ی حرف بد میزد گریه و..میریختم بهم اما خب اینقد ازش خوردم و زجرم داد الان حرفاش ب تخم نداشتمه

امسال پشت کنکوریم وو خییلی اذیت میکنه اصلا درک نمیکنه ک درس دارم نباید زیاد مزاحمم بشه و کلا ذاتا خونوادش مخالف درس خوندن دخترن کلی بگم خونوادش خیلی گو**میخورن و مردسالارن

دختر بی اددبی نیستم ولی ببخشید فش دادم خیلی اعصابم خورده

الان بش گفتم درس دارمو اینا پارسال تو نمیزاشتی درست درس بخونم و عقب افتادم میگف خب ب منچه از بی عرضگیته از تنبلیته

خیی تخریبم کرد کاش میشد ولش کنم ولی میدونم شاید یمدت ول کنم ولی عین سگ برمیگردم 😒🤕

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش فکر نکن. این الان اینطوری باهات صحبت میکنه، ده سال دیگه خیانت میکنه و میگه چون تو بی عرضه بودی خ ...

عه خیانت کرد پارسال ک خل بودم بچه بودم بخشیدم..

خودتی و زندگیت، خودت انتخاب میکنی که چه کاری بکنی، تو خونش نیستی که بگی نذاشت بخونم و ... میدونم چه ...

اره حرفاش و کاراش خو رومن خیلی تاثیر میزارن

از طرفی نمیدونم چیییکار کنمگیر کردم

تقصیر خودته درست گفته بشین پا درسات اینم بنداز دور

دست خودم بود همین الان میندازم ولی نمیدونم چطوربگمدوسش دارم و سخت ترین کا دنیاس برام اصلا هنگم

باید جام زهر رو بخوری و فراموشش کنی و به آیندت فکر کنیاگه همینجوری بمونی آیندت نابود میشه و پشیمون م ...

همش میگم ولش کنم تاوان میدم و..میترسم ازکارما

ول کن سلینا الان مهم برای تو فقط و فقط درس خوندنته

منم دارم خودمو ازش دور میکنم همش ترس اینو دارم ولش کنم تاوان بدم و کارما و اینا

کلا هنگ کردم