2777
2789

سلام خانما خوبین من دیابت نوع یک دارم دومین بارداریمه دوسه روزه متوجه شدم دخترم هفت سالشه الان دنبال یه دکتر خوب میگردم که اولا باحوصله باشه دوما مریضارو باهم نبینه بعدشم کاربلد وحرفه ای باشه کمکم میکنید

دکتر لیدا گروسی خوبه اخلاقش. شاگرد دکتر محمدیان هستش

مرسی عزیزم شما پیشش رفتین مریضارو که باهم نمی بینه من تعریف دکتر سلطانی وکاظمی ودبیری روهم خیلی شنیدم ولی میگن مریضا رو باهم می بینه من پیش سلطانی قبلا رفتم دونفر میرن داخل ادم خجالت میکشه حرف بزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم شما پیشش رفتین مریضارو که باهم نمی بینه من تعریف دکتر سلطانی وکاظمی ودبیری روهم خیلی شنید ...

نه تنها میبینه. هرچی بگی گوش میکنه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
عه چقد خوب مرسی عزیزم خیلی استرس دارم سر دخترم زایمان زودرس هم داشتم

بری متوجه میشی من اصلا پیشش استرس نداشتم ولی پیش بقیه دکترا کلی استرس میکشم. حتی یه قرص برای من منشی خودش زنگ زد گفت دکتر گفته آروم آروم کمش کن تا این تعداد قطع کن تا چند هفته بیشتر برام خطرناک بود خوردنش. چون قبلش دکتر من کسی دیگه بود قطع نکرده بود برام ای وی اف شده بودم

دکتر پروین تدین هم خوبه، تکی ویزیت می کنه، به شدت خوش اخلاق و با حوصله. با تجربه هم هست.

مرسی عزیزم باور کن این تکی ویزیت کردن شده واسه من یه معظل بزرگ😅 چون من دیابت نوع یک دارم اصلا راحت نیستم پیش کسی دیگه به جز دکتر اینو مطرح کنم اصلا چیز مهمی نیستا برام چون کنترل شده اس ولی چون آگاهی نسبت به اینجور چیزا کمه یه جوری به ادم نگاه میکنن ادم معذب میشه🥲

بری متوجه میشی من اصلا پیشش استرس نداشتم ولی پیش بقیه دکترا کلی استرس میکشم. حتی یه قرص برای من منشی ...

شما پیششون زایمان کردین من دخترم طبیعی به دنیا اومد ولی اینو میخوام سزارین بشم زایمانم اصلا خوب نبود خیلی اذیت شدم

شما پیششون زایمان کردین من دخترم طبیعی به دنیا اومد ولی اینو میخوام سزارین بشم زایمانم اصلا خوب نبود ...

بله سزارین شدم پیشش.

مرسی گلم ببینم میتونم آنلاین وقت بگیرم واسه این هفته

انشاءالله به سلامتی این دوران طی کنی . و بچه نازتو بع سلامت بغل کنی

مرسی عزیزم باور کن این تکی ویزیت کردن شده واسه من یه معظل بزرگ😅 چون من دیابت نوع یک دارم اصلا راحت ...

منم راحت نیستم و برام مهمه. ویزیت چند نفره واقعا کار درستی نیست حریم بیمار باید حفظ بشه