2777
2789
عنوان

شش ماه با همسرم دعوا نکردیم اما امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا موندم چطور بعضیا انقدر هزینه برا روتین پوستی میکنن بعد من لنگ ضد افتابم

دلم از همین میگیره

خیلی هارو میشناسیم هرماه فشیال میرن ناخن میزارن مژه میزارن کلی محصولات برای پوست مو دارن

اما ما....

دلم از همین میگیره خیلی هارو میشناسیم هرماه فشیال میرن ناخن میزارن مژه میزارن کلی محصولات برای پوست ...

بیخیال زندگی برا این چیزا تلخ نکن ، شاید امروز شوهرت رو مود نبوده بعدا راجبش حرف بزن و برو ..

بیخیال زندگی برا این چیزا تلخ نکن ، شاید امروز شوهرت رو مود نبوده بعدا راجبش حرف بزن و برو ..

جدیدا اخلاقش یکم تغییر کرده

با همه خوب مهربون با احترام حرف میزنه به من میرسه یهو مودش تغییر میکنه

شما مریض بودید

نبابا من بدبخت مریضم بشم ب روم نمیارم. شوهرم هرشب ی بهونه برا مریضی میاره یروز دندونم درد میکنع یروز شکمم یروز سرم بعد قیافه ام میگیره منم گفتم من حوصله قیافه گرفتن ندارم بیمارستانم نیستم مریضی برو دکتر نیستی انقد توخونه اوقات تلخی نکن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ریشه یابی کن ببین چرا اینطور شده وقتی اروم شدین باعاش حرف بزن

چندین بار پرسیدم اما یا بحث عوض میکنه یا میگه نه من اینجوری نیستم تو اشتباه حس میکنی یا فکر میکنی یا تو زیادی حساسی