2777
2789
عنوان

من اومدم قهر

98 بازدید | 8 پست

یک سال نیمه ازدواج کردم شوهر بی دلیل غرمیزنه دعوا راه میندازه سر چیزای خیلی الکی نمیزازه تنهایی از خونه بزنم بیرون اون روز که دعوا کردیم من بهش گفتم بیا بریم تا بیرون گفت نمیبرمت و همین شد دلیل دعوامون و وسایل شکوند و ازخونه پرتم کرد بیرون (ما طبقه بالا خانواده شوهر زندگی میکنم) بردارشوهرم بهم گفت بردارمن فایده ای برای تو نداره برو طلاق بگیر الانم سه هفته هست اومدم وهیچ خبری ازشون نیست و خانوادشم گفتن مااگه دوملیار خرج کنیم طلاقش میدیم

چقدر سریع خونوادش خواستن طلاق بگیرید 😐 از اول خوششون نمیومده ازت ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد حدود یک هفته پیش دختر عمش بهم زنگ زد گفت شوهرت بهم زنگ زد به منظور بد گفت بریم بیرون دور بزنیم وفلان اینا دوباره قط کرد زنگ نیم ساعت بعد گفت مگه اومدی قهر گفتم کی گفت قسم خورد ک خودم فهمیدم بعد دیروز دوباره زنگ زد گفت کجایی نیومدن دنبالت زنگ نزدن گفتم نه گفت میخوای خودم به شوهرت زنگ بزنم گفتم چی بگی گفت میگم فاطیما کجاست (فاطیما اسم خودمه) نیستش زنگ بهم زدم ج نداد گفتم ن نیازی نیست زنگ بزنی نظرتونو بگین تروخدا چیکارکنم

چقدر سریع خونوادش خواستن طلاق بگیرید 😐 از اول خوششون نمیومده ازت ؟

چون خیلی دعوا داشتیم اولین بارش نیست شوهرم که ازخونه میندازم بیرون بعد هردعوای میشه سریع میره زنگ میزنه به خانوادش یادادو بیداد میکنه اونا ک پایینمونن میشنون

بعد دوروز ک من خونه پدرم بودن پدربزرگم بی خبرازمن میره زنگ میزنه پدرشوهرم پدرشوهرمم خیلی حرفا زد این دختردلش بامانیست و میخوایم طلاقش بدیم پسرمونو چنگ میزنه الکی من دستم ب شوهرم نزدم