2777
2789
عنوان

کاش داداشم سقط میشد همه مون راحت میشدیم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 337 پست

ای بابا

آخر از دست این داداشا دق میکنیم

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا وقتی همچین فحشای رکیکی ب مادرت میگه واکنشش اینه که عیب نداره بچمه؟

بقران قسم آره 🙂💔

یبار توی دعوا که داشت مادرمو میزد من اومدم با مشت زدم چندتا تو کمر داداشم که ولش کنه مامانمو

خداشاهده تا چندروز مامانم فحشم میداد که الهی دستت بشکنه خداکنه که به مراد دلت نرسی چطور دلت اومد بزنی روسیاه بشی الهی 🙂💔💔💔💔💔

گاهی اوقات از مامانمم متنفر میشم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اول و اخر تقصیر مادریه که پسرش رو لوس میکنه و پدری که یه ذره اقتدار نداره

هردوتاشون پسرشون رو بی ادب کردن

منم قبلا همین وضعیت رو داشتم

هنوز ک هنوزه مامانم براش تیغ ماهی رو درمیاره!

میوه پوست میکنه برا پسر ۳۰ساله!!

فک کن

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

هی داداش ۲۷ ساله منم اینجوری هست حالا خوبه داداش تو از بابات میترسه این دیگه از هیشکی نمیترسه چن بار ...

واییی دقیقا داداش منم مایه ننگ خانوادس💔💔

رفت قایمکی زن مطلقه صیغه کرد بعدش زنیکه باردار شد بعدش فهمیدیم زنیکه کلا خانوادگی اعتیاد دارن بچه رو بدنیا آورد انداخت گردن ما داداش خدا زده منم عین خیالشم نیس همش تهدیدمون میکنه که با تبر نصفتون میکنم فلانتون میکنم مامانم بنده خدا از همون اول میترسید براش بره خواستگاری دختر مردم چون میدونست یه حوونه بدرد نخوره چه روزایی که ازش ندیدیم💔

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

پس حقشونه عذاب بکشن ، تو خودت و اذیت نکن به فکر آیندت باش

خواهرم و پدرم گناهی ندارن دلم برای اونا میسوزه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خدا به زندگیتون آرامش بده عزیزم خیلی سخته 😔💔بیچاره خواهرت....مامانت چیزی نمیگه؟؟

مامانم بهش میگه زندگیت خوبه و دختر نباید طلاق بگیره

خواهرم هم میدونه که جایی نداره خونه مادرم

تمام فکر و ذکرم شده خواهرم .

بمیرم براش

از ۱۴ سالگی که ازدواج کرد داره عذاب میکشه

دلم میخواد بمیرم دیگه نبینم این چیزا رو

ببین یه انگل چطور چند تا زندگی رو فلج کرده اخه

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

هی داداش ۲۷ ساله منم اینجوری هست حالا خوبه داداش تو از بابات میترسه این دیگه از هیشکی نمیترسه چن بار ...

این دیگه بخاطر مصرف درست بشو نیست الا بامعجزه میگن دعای علقمه یا بعضی دعا ها مخصوصا مادر بخونه هرروز سربراه میکنه

لایک نکنید .توروخدا 

[QUOTE=403189118]حالا مگه دلمون میاد مادرمونو ول کنیم ؟؟؟💔 پنج دقیقه قبل دعواش با داداشم ازش کتک بخوریم ببینیم دا ...[/QUOTE

وای .یعنی دست روی مادرتون هم بلند میکنه؟😱

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
خودش و مادرم مدام تهدید میکردن که خودکشی میکنه منم دو سال تحملش کردم ولی اینا درست بشو نیستنحتی با و ...

دقیقا

شما واکنش همسرتون و خانوادش چیه ؟؟

شده که این رو به روتون بیاره ؟

بقران قسم آره 🙂💔یبار توی دعوا که داشت مادرمو میزد من اومدم با مشت زدم چندتا تو کمر داداشم که ولش ک ...

شما رو نمیزنه؟

مادرت چیکار میکنه که کتکش میزنه

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

تقصیر پدر و مادرته که درست تربیتش نکردن حتما ازین عزیزدردونه هایی بوده که هر غلطی کرده تشویقش کردن

همه چی هم تقصیر خانواده نیست بخدا پدر مادر ما هم یه بار زندگی کردن یه باره دارن زندگی رو تجربه میکنن اونا هم هنوز درست نمیدونن درست و غلط چیه!!! اونا هم تو زندگی شون جنگ های درونی و بیرونی خودشونو دارن.... بچه باید ذات داشته باشه این خارج از تربیت پدر مادره

تو خونتون اولاد بد نداشتین که راحت قضاوت میکنی

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

بقران قسم آره 🙂💔یبار توی دعوا که داشت مادرمو میزد من اومدم با مشت زدم چندتا تو کمر داداشم که ولش ک ...

میدونه سخته ولی خیلی ارتباطات با مادرت کم کنه اینجوری احترام و صمیمیت بیستون بیشتر میشه اصلا هیچ کاری نداشته باش .ولی مگه میشه مادرت از پس باباتم بربیاد نذاره دخالت کنه