2777
2789
عنوان

تفاوت پرواز و پَرتابِ تو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10252 بازدید | 886 پست
🌱به نام خداوند مهربان 🌱💕 از دست و زبان که برآیدکز عُهدهٔ شکرش به درآید؟سلام دوستان پر مِهر ما 🤚ا ...

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین 💙

💚اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری«س»

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدم اول به خداست بعد دعای شما نی نی سایت های عزیر که همیشه دعاتون گیراست توخدا این دفعه هم بادلهای پاکتون واسه شفای طفل معصومم دعا کنید درمانده شدم به خدا زخم زبون ها داره قلبمو ازکارمیندازه 😭😭😭 فراموشم نکنید لطفا🙏🙏

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

ممنون عزیزدلم خوشحالم کردی🌹

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

🌱به نام خداوند مهربان 🌱💕 از دست و زبان که برآیدکز عُهدهٔ شکرش به درآید؟سلام دوستان پر مِهر ما 🤚ا ...

ممنون عزیزم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

میشه توضضیح بدی

هر کس این رو یک جور میبینه

من اینجوری 😄

خداوند رب هست

یعنی پرورش دهنده

گاهی خواسته هایی داریم که خوشایند ماست اما به صلاح ما نیست (در جهت رشد ما نیست)

و

گاهی یک اتفاقاتی می افته که دلخواه ما نیست

اما به صلاح ماست و در جهت رشد ما و رسیدن به خداست

همیشه توکل کنیم بخودش

که بهترین تقدیر ها رو برامون رقم میزنه

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام آجی جان ❤❤❤❤❤❤❤❤الهی آمین بله مطالب و مطالعه کردم خیلی هم عالی بانیان این تاپیک که وقت میذارن ب ...

سلام به روی ماهت عزیزم

ممنون که وقت گذاشتی

ان شاء الله هر چی دعای خیر میکنی خدذ هزار برابر به خودت برگردونه 😘😘😘😘

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام مهربونم، ممنونم که باوجود اینکه خیییییلللللیییی وقته نیستم، ولی همچنان به یادم هستی❤️🙏🏻❤️🙏🏻 ...

سلام قشنگم

به به چه دختری خدا حفظش کنه🥰

ان شاالله به بهترین شکل حل بشه

به نیت حل مشکلت آیه الکرسی میخونم عزیزم 🌹

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

تو پرتاب وقتی به اوج و بلندی برسی بدون این که مستقیم بری ، سقوط شروع میشه

پرواز اوج میگیری و ادامه میدی اگر خسته شدی میتونی همون بلندی یه جا گیر بیاری استراحت کنی و دوباره پرواز کنی🥴

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل الویک الفرج 💚💙🩵🤲

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

سلام عزیزِمن،ممنونم ازتون🩷

التماس دعا دارم

برای سلامتیم دعا کنید🫠

انشاءالله ظهور امام عزیزمون