2777
2789
عنوان

کاش 18سالگی با اولین خواستگارم ازدواج کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج تو چهل سالگی بخوره تو فرق سر من

اتفاقا اینقدر خوبه . من و نامزدم همین شرایط رو داریم تازه مراسم ازدواج رو گذاشتیم برای دو تا سه سال آینده. الان چهل ساله ایم تو زندگی هم به همه چی رسیدم از نظر فردی. بهترین تحصیلات و رزومه رو داریم از نظر شخصیت هم آدم های بالغی شدیم که کمتر اشتباه دارن از نظر شغلی هم جایگاه خوبی داریم

اتفاقا اینقدر خوبه . من و نامزدم همین شرایط رو داریم تازه مراسم ازدواج رو گذاشتیم برای دو تا سه سال ...

عزیزم منم ۳۹ سالمه، شرایط تحصیلی و موقعیت اجتماعی خوبی دارم. الان خواستگار مناسبم دارم منتها همش میگم اصلاً ازدواج خوبه اونم تو این دوره و زمونه، یه مقدار ذوقم کم شده. لطفاً منو راهنمایی کنید.

زندگی جاری است ...

عزیزم منم ۳۹ سالمه، شرایط تحصیلی و موقعیت اجتماعی خوبی دارم. الان خواستگار مناسبم دارم منتها همش میگ ...

اره ازدواج خوبه تو این دوره زمونه شما هم الان شخصیت خودت به ثبات عقل عاطفی رسیده و دقیقا الان هست که میتونی انتخاب درست داشته باشه و رابطه رو درست مدیریت کنی. کیس هایی که دارید رو خوب بررسی کنید ببینید چه طورن و مدتی در ارتباط باشید ببینید اون جاذبه که باید ایجاد بشه ایجاد میشه یا نه . اگر ایجاد شد حتما رابطه رو هدفمند منجر به ازدواج ادامه بدید . دوره زمونه هیچ مشکلی نداره واقعا اگر ما خودمون درست رفتار کنیم