2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 131 پست
ن ن گول ک ن در جوابش هم گفتم دیگه قلبی نمونده برام که تو بخوای داخلش باشی این سری واسه همیشه از چشمم ...

مردها فقط میخوان از زیر مهریه در برن باید همون شب میرفتی شکایت میکردی باید میرفتی پزشک قانونی تا مدرک داشتی ولی اشکال نداره اگر خونه پدرت میذارن بمونی برو بچتم ببر

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بچم رو که کلا نمیخواد میگه بردار ببر

شوهر منم موقع دعوا خودمو دوتای بچمو نمیخواست منم ازهمین سلاح استفاده کردم گفتم طلاق میگیرم بچه هم نمیخوام میخوام مجرد زندگی کنم بدون بچه اینا دوروز بچه بهش بدهی حساب کار دستش میاد البته من اگ خانواده خوبی داشتم قبل بچه اینا کلکش میکندم چون حوصله کارای الکی چرت ندارم ولی باتوجه به شرایط خودم خانواده ام تصمیم گرفتم بمونم درستش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شیشه و گل میکشه ببین اینجور که میزنه و آزار میده و توهم میزنه قطعا شیشه میزنه

نمیدونم واقعا الان دیگه هر احتمالی میدم

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ولی قاطعانه با دست بزنش و قهرکردن های مثل پرنسس هاش برخورد کن...بگو اونی که باید قهر کنه منم...اگه پ ...

۳۵,۶ سال سنشه نمیدونم چرا ب جای اینکه روز به روز عاقل تر بشه بچه تر میشه

ی بار هم شال رو بست دور گردنم اینقدر کشید که نفسم رفت افتادم تا ولم کرد ی بارم با ماشین داد سمتم احس ...

این همه بلا سرت اورده بعد چند تا پیامی که از سر ترس بهت داد به شک انداختت که شاید دوستت داره؟
ببخشید احمقی مگه؟!

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
ببین بعد از طلاق اگه میخوای بمونی خونه پدرت و مدام حرف بشنوی نکن بمون تو خونه خودت و سعی کن جواب شوه ...

ن هیچی ندارم ن پس انداز ن شغل ن طلا💔

شوهرت روانی به تمام معنا هست

بچتو جونتو بردار فرار کن مهریه هم داری؟

باید همونجا که تو کوچه کتکت زد زنگ میزنی پپیلس بیاد صورت جلسه کنه از همسایه ها هم شهادت میگرفتی

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

عزیزم من سنم اونقدر نیست که خوب بتونم راهنمایی ات کنم ولی نظر خودم رو میگم ....حق طلاق دارین ؟اگه دا ...

حق طلاق ک ندارم ، الان دیگه سه روز گذشته کبودی نبود ورم و قرمزی بود که تقریبا رفته ولی از سری قبل پرونده پزشک قانونی دارع

نمیدونم واقعا الان دیگه هر احتمالی میدم

نمیتونی وادارش کنی دارو مصرف کنه رواندرمانی بره؟

حداقل چندماه شرط کن دنبال درمان بره بعد که نرمالتر شد برگرد

خانواده خودت میدونی نه پشتیبانت نیستند، اما لینوکس به همسرت نشون نده، از موضع قدرت شرط و شروط درمان بذار

شوهرمنم همینطوری بود الان یه یکسالی قرص میخوره خییییلی رفتارش نرمال شده ببرش روان پزشک دارو بهش مید ...

وای دقیقا شوهر من مثلا میگه فلان ساعت میام ولی زودتر میاد آروم در خونه رو باز میکنه میاد داخل وایمیسه پشت در ببینه من چیکار میکنم یه سری ک منو زد رفتم پزشک قانونی بعد گفتم فقط باید بری پیش دکتر درمان کنی خودتو گفت باشه میرم ولی وقتی برگشتم نرفت منم ۱۱ سال💔

اهاااا اونوقت تو این شرایط میگی جدا نشم تا بچم روحیش خراب نشه☺️

ن دیگه میگم که الان واقعا به خودشم گفتم بچم بشه بچه طلاق خیلی بهتره تا این چیزا رو ببینه هرروژ