2777
2789
عنوان

کتک خوردن 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2821 بازدید | 131 پست
ی بار هم شال رو بست دور گردنم اینقدر کشید که نفسم رفت افتادم تا ولم کرد ی بارم با ماشین داد سمتم احس ...

بخدا پیش این روانی امنیت نداری، دختر جان همه چی رو ببخش، در مقابلش بچت رو بگیر و برو، این تعادل روانی نداره، بالاخره یه بلایی سرت میاره دور از جونت

برای تو نمیتونم تصمیم بگیرم ولی اگه خودم شوهرم یه روز بخواد تو کوچه کتکم بزنه اون روز آخرین روز زندگی مشترکونه و اخرین باریه که منو مبینه بخاطر بچم که هیچی بخاطر خدا هم نمیمونم تو اون زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنگرد

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

خرش نشی باز برگردی

الان که خونه خودمم چون این همه کار میکنه بره عدم تمکین بگیره ولی خودش نیست همون شب رفت

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

دلم کبابه واسه بچم💔

جدا شو این آدم درست نمیشه تو مادری در برابر بچت مسئولی نذار اینجوری آسیب ببینه آخرم با یک پیام گولت بزنه پس بچت چی ؟؟ روح و روان بچت چی؟؟ جدا شو برو خونه پدرت شاغل شو

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خب برو موندی که چیاین ادم شاید مواد میزنه انقدر بی ثبات و وحشیه

میگه بخاطر فشار بدهیام حالم بده ولی مقصر بدهیاش من نیستم بخدا خانوادش خونه ای که خودمون ساختیم رو صاحب شدن مجبوره الان داره ی خونه دیگه میسازه من چیکاره ام آخه ک تاوان بدم

ن اینقدر وحشتناک نبود از همون موقعی که حامله شدم شروع کرد میگفت این بچه از من نیست روز به روز هم بدت ...

بنظرم شیشه و گل میکشه ببین اینجور که میزنه و آزار میده و توهم میزنه قطعا شیشه میزنه

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....

ولی قاطعانه با دست بزنش و قهرکردن های مثل پرنسس هاش برخورد کن...بگو اونی که باید قهر کنه منم...اگه پرنسسی قهر کن اگه هم نه که این اداهات چیه من بشینم تو خونه کتکم بخورم بعد تو قهر کنی؟

تایپیک های اقتدار دادن به همسر من بخون عزیزم بعد شوهرت با کسی نیست؟ اعتیاد نداره؟ الکل نمیخوره؟ نیاز ...

قبلا بود الان نمیدونم اعتیاد و الکل هم ن ، جاش رو الان دو ماهه کلا از کنار من جدا کرده پیش من نمیخوابه

ببین بعد از طلاق اگه میخوای بمونی خونه پدرت و مدام حرف بشنوی نکن بمون تو خونه خودت و سعی کن جواب شوهرتو ندی فکر کن نیست الان که دیگه مهریه هم نداریم اینجا اکثرا مجردن بقیه هم کارایی که خودشون جرات انجامشو ندارن به دیگران میگن انجام بده و تشویق میکنن به طلاق میگن برو سر کار انگار کار ریخته ولی اگر شاغلی با حقوق خوب که میتونی که خونه مستقل بگیری برای خودت و امیدیم به شوهرت نیست و خودت هیچ تقصیری نداری تو دعوا جدا شو

شاید چیزی مصرف میکنه بار اولشه؟۱۱۰ اومد ؟

نمیدونم،ن بار اولش نیست ن دیگه وقتی رفت من گوشی رو قطع کردم ولی از قبلا پزشک قانونی پرونده داره