2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هم پول خوبی داره بعضی صنعت ها که نیاز جامعه هست در آمد خوبی دارن برق، لوله،کشی،مکانیکی و از این قبیل شغلها که همیشه خواهان دارن پول خوبی دارن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
هر کی یه چیزی میگه ضد و نقیض آدمو گیج میکنن

نمیدونم ضد نقیض منظورت چیه ولی ما توی خانواده هم تعمیرکار برق داریم و هم برق قدرت که به برق کارخونه ها و ساختمان های بزرگ میرسن سیمکش معمولی هم داریم و هم صافکار همه اشون هم در امد خوبی دارن خودم هم میگم لازم بشه پسرام رو میزارم پیش برق کار و یا مکانیک صنعت یاد بگیرن و هم درسش رو بخونن اینطوری خیلی خوب میشه برای آینده اشون

نمیدونم ضد نقیض منظورت چیه ولی ما توی خانواده هم تعمیرکار برق داریم و هم برق قدرت که به برق کارخونه ...

خواستکار من تو شرکت خصوصی کار میکنه حدودا ۳۴ حقوق میگیره

بیرونم کار کم پیش میاد که بره

پولی نداره

خواستکار من تو شرکت خصوصی کار میکنه حدودا ۳۴ حقوق میگیره بیرونم کار کم پیش میاد که بره پولی نداره

نه من اینایی که مثال زدم کارشون آزاد هست برای خودشون کار میکنن و اسم و رسم در اوردن