2777
2789

دوماه کماست حالش خوب نیست تورو خدا دعا کنید براش تصادف کرده دعا کنید خدا به جوونیش رحم کنه 😭دعا کنید خدا به دل شکسته مادرش رحم کنه حتی یدونه صلوات ام شده براش بفرستید به خدا چند ثانیه وقتتون نمیگیره 😔😔🤲یه کاری میکنید در بازدید شع همه براش دعا کنن😔

🕊بــرای شـفای بیـمـار🕊

❇️اگر کسی از اهل منزل بیمار گردد اهل آن خانه از زن و مرد هر کدام ۱۰۰۰ صلوات برای شفا نذر کنند

✅ ۵۰۰ مرتبه آن را بخوانند

✅ و ۵۰۰ مرتبه دیگر را گرو نگه دارند

👈🏻 تا بیمار خوب گردد

💎این عـمــل مـجــرب است💎

📚منتخب قوامیس الدرر صفحه ۲۸۳ و۲۸۴

@doa_va_zekr

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌿✨ #شفای_مریض ✨🌿

برای شفای بیمار بخوانید:

1️⃣ ابتدا بگویید:

🕊 أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ

2️⃣ سپس یک صلوات بفرستید 💐

3️⃣ آنگاه هفت مرتبه بخوانید:

🌸 يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ 🌸

4️⃣ بعد از آن چهل مرتبه این دعا را بخوانید 👇

اللَّهُمَ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ بِحَقِ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ اَلْعَبْدِ الصَّالِحِ مُوسَی بْنِ جَعْفَرَ علیهالسلام

🕊 این دعا بارها تجربه شده و شفا بخش است.

و اگر چند نفر با هم بخوانند، میتوانند عدد چهل را بین خود تقسیم کنند تا شفای بیمار زودتر حاصل گردد 🌷

📚 منبع: تحفة الرضویة، ص ۱۱۵

@doa_va_zekr

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

#درمان_بیمارےهاےسخت_وحاد

🗣فرموده اند : این تعویذے است براے ڪسانی ڪہ بیمارے هاے سختی دچارشده اند

دست خود را بر سر شخص بیمار گذاشته و می گویی :

⇇بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ مِنَ اللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

إِبْرَاهِيمُ خَلِيلُ اللَّهِ وَ مُوسَى كَلِيمُ اللَّهِ نُوحٌ نَجِيُّ اللَّهِ عِيسَى رُوحُ اللَّهِ مُحَمَّدٌ

رَسُولُ اللَّهِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ مِنْ كُلِّ بَلَاءٍ فَادِحٍ وَ أَمْرٍ فَاجِعٍ وَ كُلِّ رِيحٍ

وَ أَرْوَاحٍ وَ أَوْجَاعٍ قُسِمَ مِنَ اللَّهِ وَ عَزَائِمَ مِنْهُ لِفُلَانِ بْنِ فُلَانَةَ لَا يَقْرَبُهُ الْأَكِلَةُ وَ غَيْرُهُ

وَ أُعِيذُهُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ الَّتِي سَأَلَ بِهَا آدَمُ ع رَبَّهُ فَتابَ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ

الرَّحِيمُ أَلَا إِنَّهَا حِرْزٌ أَيَّتُهَا الْأَوْجَاعُ وَ الْأَرْوَاحُ لِصَاحِبِهِ بِإِذْنِ اللَّهِ بِعَوْنِ اللَّهِ بِقُدْرَةِ

اللَّهِ أَلا لَهُ الْخَلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمِينَ⇉

سپس سوره حمد و آیة الکرسی و ده ایه از سوره یس تا اجرڪریم می خوانی آن گاه به حق محمد و آل محمد شفای وے را از خداوند می خواهی که به اذن خداوند خوب خواهد شد

📚بحارالانوار ج 92 ص 11

@doa_va_zekr

ممنونم ازت😔

خواهش عزیزم .انشالله به زودی زود شفا پیدا میکنه 🌷🌷