2777
2789

با خودش لجم برمیدارههی دعوا میکنم

هی حساس میشم سرش هی بحثمیکنیم نبودش بزام غیر قابل تحمل میشه و وقتی هست هم نمیتونم باهاش خوش اخلاق باشمبخاطر دلتنگی خیلی عجیبه

تا یه روز کامل باهام وقت نگذرونه و همه جوره حواسش به من باشه و نره تو گوشی و نره بیرون و رابطه... داشته باشیمتازه شاید دلتنگیم رفع شه و بحثمون کمتر شه

منم سر دلتنگیم زمین و زمانو ب هم میزنم البته ما هنوز ازدواج نکردیم

ولی خب بحث نداریم اصلا خداروشکر

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب زندگیت به دو روز نمیکشه که!

چه کاریه این😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم سر دلتنگیم زمین و زمانو ب هم میزنم البته ما هنوز ازدواج نکردیمولی خب بحث نداریم اصلا خداروشکر

منم

بحثنداریم وقتی پیشم نیس اذیت میشم هی دلتنگیم اضافه میشه به دلتنگی قبلی دیگه وقتی میاد

عصبیم و هرچقدر بخواد درکم کنه نمیتونه چون شبیه دیونه ها میشم برا همین بحث میشه اخرش ولی اروگ

خب زندگیت به دو روز نمیکشه که!چه کاریه این😂

🥲🥲🥲 همیشه به این حد دلتنگی نمیرسم یه روزای خاص کخیلی دوریم اینجوره

مثلا دیروز ساعت ۲ ظهر رف با دوستاش کمپ امروز داره برمیگرده میخوابه خونه من خونه بابامم و بعدش میره سرکار تا ۱۲ شب تا ۲ روز بعدش کارش اینجوره

شب میاد ۳_۴ ساعت هست پیشم ک اونممشغوله یا شام میخوره یا..

برا همین دلتنگیم تلنبار میشه یهو میپوکه

🥲🥲🥲 همیشه به این حد دلتنگی نمیرسم یه روزای خاص کخیلی دوریم اینجورهمثلا دیروز ساعت ۲ ظهر رف با دوس ...

خودتو سرگرم کن

اینجوری خوب نیست واقعا

حس زندان میدی بهش

اما اگر خودتو سرگرم کنی و برای خودت دغدغه به وجود بیاری کمتر میشه این موضوع

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...