2777
2789

شوهرم دو سال از عقدمون میگذشت و باوجود رابطه کامل که با من داشت

بحث عروسی میشد بهم میگفت بابات نمیخاد یکم فرصت بده من آمادگی زندگی مشترک پیدا کنم!! خونه ماشین چندتا و زمین شغل و درآمد داشت

یا میگفت من میخام مسئولیت تورو قبول کنم ببرمت سر زندگی میدونی چقد سخته

ی هفته هم ک برده بود سر زندگی میومد میگفت کیف میکنی میخوری میخابی!!!حالا همش در حال جابجایی جهیزیه و چیدمان و غذا درست کردن بودم

از اونورم میگفت دیگ از پول سوئیت و خونه دادن راحت شدم اومدیم خونمون !!!!

همون ی هفته هم با نقشه منو برده بود سر زندگی اونم بدون عروسی

هیچوقت تو این سه سال اصلا اسم عروسی و لباس عروس نیاورد بهش میگفتم بریم من لباس عروس بپوشم انتخاب منیم بهانه میآورد

یا میگفتم لاقل ی چیزی بیو اینستات بزار بفهمن متاهلی میگفت ن از تو مطمئن نیستم!!!!!

خودش درخواست طلاق داده بعد سه سال عقد مهریه هم میگ نمیدم

۲۱۴ تا نهریم بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم ۳۰ تا سکه مونده ی هفته برو سر زندگی بعدم خودشو زد انداخت منو از خونه بدون حجاب بیرون از من شکایت کرد ک من زدم خداروشکر دادگاه متوجه شدن خودزنی کرده

چند وقت بعد عقدم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر توام خرج کن یا میگفت تا سرکار نری نمیبرمت سر زندگی

مادرشو خودشم میگفتن بابات برام کاری نکرده

ی سال بعد عقد وضع مالیش خیلی خوب شد دیگ کم کم بیخیال من شدن دیدن ما هم دستشون و خوندیم و فهمیدیم نیتشون تیغ زدنه

حالا الان ک بعد سه سال آدمش کردم یاد گرفتم زن خرج داره منو نمیخاد منی ک وقتی هیچی نداشت قبولش کردم

مهریم و اجرا گذاشتم شده سال یکی سه تا پیش پرداخت ک گم و گوره معلوم نیس کدوم شهر کار میکنه کارش سیاره

نمیاره خودش تحویل بده میگه عمرا دستت بهم نمیرسه

هیچیش ب اسم خودش نیس

دارم پریود میشم

😐

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی ببخشید اینو بهت میگم.. اون موقع عقلت کار هم میکرد... راحت تن دادی به رابطه وقتی سیر میشد بایدم این حرفارو میزد... شما واسه خودت شان و ارزش قائل نبودی... چقد راحت وسیله دستش شدی.. 🤦🏻♀️

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خدایی ببخشید اینو بهت میگم.. اون موقع عقلت کار هم میکرد... راحت تن دادی به رابطه وقتی سیر میشد بایدم ...

اینو منم موافقم..نباید رابطه کامل داشت تو دوران عقد.لین مردا نمک ب حرامن

اینو منم موافقم..نباید رابطه کامل داشت تو دوران عقد.لین مردا نمک ب حرامن

دقیقاا به دختری ارزش و بها میدن که حتی توی همون عقد هم خط قرمزاشو رعایت کنه... تا براش ارزش قائل بشن مثل ملکه رفتار کننن نه مثل استارتر

این وسط ک فقط من بدبخت شدم

اره متاسفانه انتخاب صدرصد اشتباه... بایه وکیل حرف بزن اگر بتونی یه حق و حقوقی ازش بگیری.

خدایی ببخشید اینو بهت میگم.. اون موقع عقلت کار هم میکرد... راحت تن دادی به رابطه وقتی سیر میشد بایدم ...

تورو خدا حرفای پیرزنی نزنید😐مشکل اینا ربطی به رابطه داشتن قبل عقد نداره

این آقا بعد از ازدواج هم همین بود، چه ربطی به رابطه داره آخه😑

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بابا مرد عوضی باشه. فرقی نداره ! مثلا اگر رابطه نمیداشت میرفتن سر خونه زندگیشون رابطه رو شروع میکرد چه فرقی داشت؟ هیچی ! فقط سه سال دیر تر مرده نشون میداد چه گاویه😬 درکل آدم بعد رابطه سیر میشه دیگه چه تو عقد باشه چه دائم! والا تو عقد ادم بفهمه شوهرش بده بهتره تا اینکه بره زیر یه سقف و زندگی بسازه یهو گند شوهره دربیاد