2777
2789

قرار گذاشتیم بریم کافه

مگفت هنوزم پشت کنکور تجربیه فقط بخاطر پزشکی

شیمی دانشگاه دولتی پرستاری مامایی دانشگاه تبریز و اهواز قبول شده نرفته

فقط پزشکی دانشگاه تهران هدفشه . بهش انگیزه دادم اما ته دلم میگم چرا اخه ۷ سال یکی پزشکی عمومی میگیره مگ سه سال دبیرستان چیه بکوب بخونی نشه

بهترین مشاور از دانشجویان پزشکی دانشگاه تهران داره و پسره خوانوادش به دوستم گفتن علیرضا ازشما خوشش میاد

خیلی دلم گرفت از ۱۸ سالگی ندیده بودمش تاالان ک ۲۵ هستیم

زندگی هرکی به نحوی باسختی وچالش دارع میگذره

Medical

بنظرم شاید مسخره بیاد از نطر خیلیا بگن تو این چندسال میتونست درس نخونه یه حرفه بزنه پولداره و... ولی خوب هدف یه سریا حسرته نرسند زندگی برااوناممعنا نداره خیلییی خوبه که نمیزاره حسرت شه دمش گرم میرسه حالا دور زود داره سوخت و سوز نداره چون میخاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب روحیش حفظ کرده خودشو نکشته تا الان

مگه اسکله خودشو بکشه

فقط مشخص بود افسرده شده اون دختری ک قبلاها باهم بودیم فقط میخندیدیم نبود عمیقا غمگینم

رفیق صمیمی هم بودیم

Medical

بنظرم شاید مسخره بیاد از نطر خیلیا بگن تو این چندسال میتونست درس نخونه یه حرفه بزنه پولداره و... ولی ...

قطعا میرسه من شکی ندارم.

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه .

بلاخره سختی ادم ها یه جایی جبران میشه توسط خدا

Medical

7 سال پشت کنکوره؟ 😐بنظرم به اندازه کافی نخونده شل گرفته وگرنه 7 سال مگه میشه

اره

خودشم میگف دوسال کنار گذاشتم گفتم قیدشو نیزنم امانتونستم و مجدد برگشته بخونه اماواقعا حالش خوب نبود

Medical

نمیدونم واقعا کنکورم سخته بستگی به آدم هم داره باید سرعت عمل داشته باشی بعضیا کندن تستاهم سختن نمیدو ...

رقابت تجربی خیلی سنگین شده

واقعا کنکور رفته رفته داره سخت میشه

Medical