2777
2789
عنوان

نشستم دارم گریه میکنم برای کسی که از عمرش چند صباحی باقی نمونده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 35 پست
😩این همه بچه بزرگ کن تهش بشه این

دقیقا اونم بچه های که هر کدوم صاحب منصبن

در عوض خانواده مادری ام شغل آزاد و متوسطی تقریبا فقیری دارن اما آنچنان به هم محبت میکنن آنچنان هوای همو دارن آدم میگه خدایا یعنی رمز شون چی بوده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم خیلی صریح گفت میمیره دیگه ... مادرم گفت پذیرایی رو تمیز کنیم سماور رو بیاریم ...

الان تو شرایطی هستی که نمیتونی حالتو خوب کنی

فقط گریه کن ،دعا کن،سوگواری کن تا اروم شی ولی مطمئن باش اون به جای بهتری میره

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

الان تو شرایطی هستی که نمیتونی حالتو خوب کنیفقط گریه کن ،دعا کن،سوگواری کن تا اروم شی ولی مطمئن باش ...

ممنونم عزیزم مرسی گلم . بله متوجه ام جای بهتری میره اما رفتنش با رنج بود . میتونست راحت بره .خواست خدا بوده لابد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

🥲🥲خدا حفظشون کنه ان شاءالله همیشه خوب باشن

ممنونم عزیزم خدا عزیزان تو رو هم حفظ کنه

ممنونم عزیزم مرسی گلم . بله متوجه ام جای بهتری میره اما رفتنش با رنج بود . میتونست راحت بره .خواست خ ...

اکثر ادما مرگ راحتی ندارن

درسته داره عذاب میکشه ولی این چند روز هیچی از خاطرات خوب و کارای خوبی که تو زندگیش کرده تو دید عزیزاش کم نمیکنه. با توجه به چیزایی که نوشتی مطمئن باش اسمش همیشه با کارای خوبش گفته میشه

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

اکثر ادما مرگ راحتی ندارن درسته داره عذاب میکشه ولی این چند روز هیچی از خاطرات خوب و کارای خوبی که ت ...

بله...... خدایا همه ما رو تو خواب بمیرون مرسی 🥲

چه پدربزرگ پولداری حتما به شما هم کلی ارث میرسه

چی بگم آره شاید اما وراث اگه زنده مون بذارن

ارث قانونیه نمیتونن زیرش بزننبچه هاش همه تو دولتن؟؟ پارتیشون کلفته؟

بله همشون