2777
2789
عنوان

خونه ی دختر خالم امروز خیلی عبطه خوردم واقها

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 23 پست
مثلا من هیچ وقت ب کار و پول غبطه نخوردم ولی خونه زندگی میبینم خیلی ناراحت میشم ک من ندارم

درک میکنم گلم چون خودم هیچ وقت محبت ندیدم خانواده واقعی طعم زندگی نچشیدم عزیرم بسپار به خدا درست میشه گلم

درک میکنم گلم چون خودم هیچ وقت محبت ندیدم خانواده واقعی طعم زندگی نچشیدم عزیرم بسپار به خدا درست میش ...

من روستا اینطوری زندگی کردم یعنی کلاس نهم وفت شوهر دادنه من دوست داشتم ازدواج کنم از اون موقع ۱۰ سال گذشته چرا نوبتم نیمشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازخدا بخواه مرد شایسته لایق خوب مرد سالم صالح نصیبت کته یه خونه یه زندگی با آرامش خوشبخت میشی گلم شک نکن میای اینجا از عشق محبت شوهرت از گرمای خونه زندگیت از بچه هات تاپیک میزنی شک نکن دخترم

من روستا اینطوری زندگی کردم یعنی کلاس نهم وفت شوهر دادنه من دوست داشتم ازدواج کنم از اون موقع ۱۰ سال ...

منم روستا بودم هم کلاسیم کلاس سوم ازدواج کرد ولی عزیزم ازواج سن کمهم خوب نیست زمانش را خدا میدونه صبر داشته باش دیر نشده الان دخترا ۴۰ ازدواج میکنن بسپار بخدا میشه غصه نخور حالا زود ازواج کردنمهم نیست مهم خوشبخت شدنه

خونه ی بابام سخته مادرم خیلی اذیتم میکنه نمیزاره ی غذا درست کنم

مبفهمم گلم درکت میکنم مادر منم تا سالم بود هزارتا بلا سرم آورد رفتم ار دست خانواده سمی ام خودم را نجات بدم از چاله افتادم تو چاه با منحرف جنسی ازدواج کردم طلاق گرفتم با بدبختی بدون مهریه عجله نکن با آدم خوب ازدواج کن صبر کن آدم درست انتخاب کن تحمل کن سخته ولی بخاطر مادرت عین من خودتو بدبخت نکن

سفارش شما در دست بررسی است ...

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...