2777
2789

یعنی اینقدر مرد علاف و زن ستیز داریم نصفه شبی اینجا که منتظرن تاپیک مهریه ببین و گزارش بزنن ؟!😐🤦

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

کلا تو نی نی سایت هرچیز که دغدغه و مشکل مردم باشه میشه سیاسی و خود به خود میترکه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
کلا تو نی نی سایت هرچیز که دغدغه و مشکل مردم باشه میشه سیاسی و خود به خود میترکه

خب بالاخره باید گزارش بخوره که حذف بشه دیگه !

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بالاخره باید گزارش بخوره که حذف بشه دیگه !

نه بابا برو یه حرف سیاسی مستقیم بزن خودت هم نی نی سایت میترکونه

ولی به حاش یکی بیاد فحاشی کنه صدتا گزارش بزن نی نی یار تگ کن هیچی به هیچی

اینجا نمونه بارز جامعه ماست آزادی مطلب و سخن صفر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه بابا برو یه حرف سیاسی مستقیم بزن خودت هم نی نی سایت میترکونهولی به حاش یکی بیاد فحاشی کنه صدتا گز ...

موافقم تا حد زیادی . ولی الان تا جایی که میدونم ساعت کاری نی نی یار تموم شده پس تاپیک ها باید ۱۰ تا گزارش بخورن تا حذف بشن . برام واقعا عجیبه که این همه مرد خاله زنک زن ستیز داریم این موقع شب اینجا یا داریم از یه سری همجنس بی عقل خودمون میکشیم که نمی تونیم دو کلمه حرف حساب بزنیم ؟!