2777
2789

تو چتش تو گوشیش دیدم به همکارش ک اقاست صحبت کرده بودن زده بود نه من مجردم واقعا این پیامو به همکار اقاش داده بود این ک هیچ

ولی ما چندهفته میگذره از عقدمون🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از من به شما نصیحت از همین شروع رابطه و زندگی عادت نکن گوشی همسرت رو چک کنی،،،آرامش خودتو بهممیزنی

چک نکردن یعنی سرمونو تو برف کنیم که خبر دار نشیم . اتفاقا چک کردن واسه الانه که هنوز نرفتن زیر ی سقف. باید الان طرفشو بشناسه که تا دیر نشده تصمیم درست بگیره. اینکه میگیم چک نکن یعنی صورت مسئله رو پاک کردیم

تولد امام علی سال قبل از طرف اداره رفتیم مرکز روانی آمین آباد خانمها مراسم یکساعته آهنگ گذاشتند و رقصیدند همه جوان زیر 30 سال بعد رئیس مرکز رازی گفت علت روانی شدن اکثریت دخترها اینه عاشق یکی میشن طرف میگه مجردم بعد مدتها معلوم شد دروغ گفته و دختره روانی میشه چقدر هم قشنگ هستند خدا شفایشان دهد، بعضی مردها بیغیرت دنبال هوسرانی هستند و دروغ

نمیدونم ممکنه دلیل قانع کننده ای داشته باشه برات

ولی من از وقتی گوشی شوهرم چک نکردم اروم ترم.. بعضی وقتا شیطون گولم میزنه باز جلو خودمو میگیرم

بحث خیانتم نباشه ادم یه چیز شخصی و کاری و خانوادگی ام ببینه میریزه به هم..

ایشون باید قبل از اینکه عقد میکرده سرشو از زیر برف میاورده بیرون😂

اول اینکه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست دوما دوران عقد واسه اینه که بهتر همدیگه رو بشناسن دیگه. خیلیا نامزدی رو قبول ندارن و میگن دختر و پسر باید عقد کنن ولی ی مدت عقد میمونن تا با خصوصیات اخلاقی همدیگه آشنا بشن و خیلیا تو دوران عقد متوجه میشن نمیتونن با هم خوشبخت بشن و جدا میشن