2777
2789

دختر جاری گوهم که ۲۴ سالشه دحترم مسخره کرددخترم یخوروه دیر زبونش داره باز مبشه اینم بگم ازدواج دوممه دخترم از اولیس وای این اینقد این بچه رو مسخره کرد مادر دختر یا گفتن لاله یا هزارتا چیز دیگه دختر گوه جاریم که حامله میشه میره غربالگری میگن بچت مشکل داره بتیددبندازی قربان خدا برم باز ادم نمبشه که با ترحم نگاه دخترم میکنخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

جاریتون نفهمع و بی عقله شماهم باید عین اون باشید بچشو نفرین کنید؟!

همینجور که بچه شما هیچ گناهی نداره بچه ایشونم هیچ گناهی نداره که مادرش نمیتونه زبونشو کنترل کنه

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

جاریتون نفهمع و بی عقله شماهم باید عین اون باشید بچشو نفرین کنید؟!همینجور که بچه شما هیچ گناهی نداره ...

عزیزم دختر جاریم که حاملس بچه منو مسخره کرد دلم شکست درست روز عاشورا که خودش حامله بود

عزیزم دختر جاریم که حاملس بچه منو مسخره کرد دلم شکست درست روز عاشورا که خودش حامله بود

من فکر کردم جاریته

ولی درکل خب دخترشم که باشه بازم اون بچه بی گناهه منطقی فکر کن نفرین ناحق برمیگرده نکن عزیزم

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

چی میگفت؟ خیلی بیشعورن بعضی آدما انگار بهشون مدال میدن بقیه رو مسخره کنن

دخترت چندسالشه

خواهر زاده من نزدیک ۵ سالشه تازه زبون باز کرده و دیگ میفهمه چی میگیم بهش جواب میده خیلی دلم می سوخت براش جیگرم کباب بود خداروشکر که حرف اومد

💗